Andie MacDowell kirándulás mozgás jóga edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andie MacDowell tökéletes alakját elnézve azt gondolhatnánk, hogy a modellből lett színésznőnek biztosan napi több órás izzasztó edzésekre van szüksége, hogy ilyen fantasztikus formában maradjon, pedig valójában szó sincs kőkemény tornagyakorlatokról.

"Leginkább csak sétálgatok, vagy kirándulok egyet a természetben. Ilyenkor általában jó melegen felöltözöm, és nekivágok az utcáknak, a meleg napsütésben ráadásul elegendő D-vitaminhoz jut a szervezetem is" - nyilatkozta az 53 éves színésznő a ThirdAge magazin újságírójának. "Az emberek állandóan arra hivatkoznak, hogy nincs elég pénzük edzőtermi bérletre, pedig szerintem az egészségesebb élet elkezdéséhez bőven elég egy jó edzőcipőt beszerezni" - tette hozzá MacDowell.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A színésznő jó szokásával megfertőzte a gyerekeit is, gyakran az egész család együtt kirándul a természetben. "Mindhárom gyerekem rendkívül aktív életet él, nagyon szeretnek mozogni, játszani és kosárlabdázni" - mesélte.

Andie MacDowell szerint a kiegyensúlyozott és egészséges étrend is sokat segít, hogy remek formában tartsa magát. "Mindig úgy neveltem a gyerekeimet is, hogy ne egyenek túl sok előrecsomagolt, tartósítószerekkel teletömött ételeket. Családunkban mindig előnyben részesítettük a friss zöldségeket és gyümölcsöket, így a gyerekeinknek ez már teljesen természetes" - folytatta a színésznő, aki a sétálgatás és a kirándulás mellett sokat jógázik is. "A jóga egyaránt felfrissíti a testet, a lelket és a szellemet is, de érzésem szerint nincs szükségem személyi edzőre. Én magam vagyok az edzőm."


Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.