Kelly Osbourne mellrák műtét Jack Osbourne vastagbélrák masztektómia Ozzy Osbourne Renée Zellweger Sharon Osbourne gyógyulás Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban már a Life.hu beszámolt, leoperáltatta melleit Sharon Osbourne, mert nem akarta megkockáztatni, hogy kiújuljon szervezetében a rák. A 60 éves Sharon, aki egyszer már legyőzte a halálos kórt, rengeteget fogyott és jobban néz ki, mint valaha.

Új ruhatárra lesz szüksége Ozzy Osbourne feleségének, mert három hónap alatt több mint tizenkét kilótól szabadult meg az Atkins-diéta segítségével. A sztár fantasztikusan szeretett volna kinézni a hatvanadik születésnapján, így amikor az Atkins Diéta Társaság megkereste, hogy legyen a márka nagykövete, boldogan igent mondott.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Sharon, aki egész életében a súlyával küzdött, tizenkét kilót adott le, és még további hetet szeretne. "Voltam már kövér és voltam vékony is" - mondta a háromgyermekes anyuka, akinél tíz évvel ezelőtt vastagbélrákot diagnosztizáltak. Idén októberben aztán a biztonság kedvéért leoperáltatta mindkét mellét. A sztáranyuka helyreállító műtéte után fogadta meg, hogy lefogy, egészségesebben él majd és jobban fog kinézni, mint valaha, mire betölti a hatvanat. Elhatározásában természetesen családja is támogatja őt és szemmel láthatóan nagyon jó úton jár. A róla készült legfrissebb képeket itt nézheted meg.

Az Atkins-diétára, amelynek alapja az alacsony szénhidrát- és magas fehérjetartalmú ételek fogyasztása, több A-listás hollywoodi sztár is esküszik, például Jennifer Aniston és Renée Zellweger is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.