Liv Tyler darázsderekának titka

diéta színésznő derék karcsúság tejtermék Liv Tyler szénhidrát
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 35 éves Liv Tyler a múlt hónapban fantasztikusan karcsú derekat villantott a vörös szőnyegen. David Kirsch személyi edző szigorú kardiógyakorlatokkal és izomformáló edzésekkel hozta formába a hollywoodi színésznőt.

A heti kétszer kétórás kemény edzések során Liv Tyler medicinlabdákat és súlyzókat is használ, de ha igazán gyorsan akar látványos eredményt elérni, akkor az úgynevezett New York City diétát is beveti, ami azt jelenti, hogy a kúra alatt egyáltalán nem eszik sem szénhidrátot, sem tejterméket, és az alkoholt is megvonja magától.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Liv Tyler személyi edzője, David Kirsch speciális edzésprogramjának egyik eleme a csavart felülés, amely egyszerre dolgoztatja meg a törzs izmait, köztük az egyenes, a haránt és a ferde hasizmokat. A gyakorlatot behajlított térddel, a földön ülve kell végezni, miközben oldalirányba csavart törzzsel, kezünket a combunk külső felére helyezve kell kis felüléseket végezni, tízszer. A gyakorlatot a másik irányba dőlve is tízszer kell megismételni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.