Keleti Andi teste feszes, mint egy 25 évesé

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Keleti Andrea testmozgás feszesítés tánc edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andi 35-40 kilót hízott mindkét terhessége alatt, de ő az élő bizonyíték, hogy ekkora súlyfelesleg után is lehet egy nőnek gyönyörű, feszes a bőre. A kétgyermekes édesanya sokat tesz az egészségéért, sőt, még egy különleges kezelést is kipróbált - így nem túlzás azt állítani, hogy a bőre olyan, mint egy huszonévesnek. 
Méregdrága kakaóval méregtelenít Gwyneth Paltrowhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20140108-meregdraga-kakaoval-meregtelenit-gwyneth-paltrow-szineszno.htmlKéptelen fogyni Dömsödi Gáborhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20140108-domsodi-gabor-fogyni-szeretne-sokat-setal-az-egeszsege-erdekeben.htmlEz volt 2013 legtrendibb diétája - Te kipróbáltad?http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20131221-a-paleo-dietat-kerestek-a-leggyakrabban-a-google-keresoben-2013-ban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.