Gyönyörű modell csavarta el a világbajnok testépítő fejét

párkapcsolat fitnesz szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar bodybuilding-társadalom egyik legismertebb alakja, Tóth Zoltán, vagy ahogy mindenki ismeri, Tozó megszokta, hogy odáig vannak érte a nők. Aztán találkozott a fiatal és gyönyörű fitneszmodellel, Rafaellával, és minden megváltozott. 

Zoltán 2009-ben első magyarként megnyerte a WBPF-szervezet világbajnoki címét Dubajban. Azóta nemzetközi bíróként komoly sportdiplomáciai karrier áll mögötte. A 37 éves egykori bajnok hazai versenyeken nem pontoz, levezető bíróként irányítja a versenyeket. Tozót a hódmezővásárhelyi tehetségkutatón találta el Ámor nyila. "A megszokott laza stílusomban vezettem a versenyeket, amikor egyszer csak jött az ő kategóriája. A színpad megtelt gyönyörű lányokkal, csaknem harmincan sorakoztak fel. Emelkedő rajtszámmal szólítottam a hölgyeket, de amikor kimondtam a rajtszámát, a 22-est, majd a nevét kellett volna mondanom, hogy Mészáros Rafaella, egyszerűen nem bírtam beszélni. Csak lestem, alig kaptam levegőt, majd nagy nehezen magamhoz tértem, és befejeztem a vezénylést. Óriási slamasztikában éreztem magam. Pedig elhihetik, hogy sok mindenkit láttam már, de Rafaella természetes szépsége teljesen elvarázsolt."

Tozó aztán napokig azon gondolkodott, hogy mi történhetett vele. "Nem tudtam kiverni a fejemből. Ekkor döntöttem el, hogy nekem kell ez a nő, próbáltam kideríteni, hogy ki az edzője, aki történetesen épp mellettem ült azon a sorsdöntő napon a bírói padon. Először tőle kérdeztem, hogy hogyan tudom megtalálni Rafaellát." A lány azonban foglalt volt, a férfi mégsem adta fel. "Kiderült, hogy van párja, egy huszonéves srác. Éppen ezért úgy döntöttem, csak annyit teszek, hogy gratulálok neki. De ő láthatóan el volt foglalva.." A férfi nem ehhez volt szokva. Általában ő az, akit körülrajonganak a nők, de most szó sem volt erről. A 37 éves testépítő azonban nem adta fel, felkérte egy közös fotóra a 20 éves Rafaellát, és a képet elküldte neki e-mailben. De hogy ne tűnjön nyomulósnak, utána eltűnt egy időre.

Később azonban Rafaella kezdett közeledni Tozóhoz, aki viszont büszkeségből nem reagált semmit. Persze ez nem tartott sokáig - hamarosan már egymás karjaiban találták magukat. "Úgy éreztük magunkat, mintha világ életünkben ismertük volna egymást. Innentől kezdve nem kérdés, hogy nekem Rafaella az életem legnagyobb szerelme. Még alig több mint két hónapja vagyunk együtt, de eleget éltem ahhoz, hogy reálisan értékeljem a korábbi kapcsolataimat és rájöjjek arra, ilyen még nem történt meg velem" - mondja Tozó. A két sportoló annyira egymásba habarodott, hogy magukra tetováltatták a másik nevét: Tozón ott van Rafaella, Rafaellán pedig Tozó neve. Nemrég összeköltöztek, és hol Szegeden, hol Budapesten találkoznak, egy hétnek legalább a felét együtt töltik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.