Kóstoltad már a répatatárt? Itt az ideje, hogy kipróbáld!

Forrás: Störh Gréta -
Gréta konyhája sárgarépa répa Stőhr Gréta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A répát nem csak nyersen vagy párolva érdemes fogyasztanod - akár hiszed, akár nem, tatárként is mennyei ez a vitamindús zöldség. 

A répa szezonális, vitaminban gazdag és nagyon finom - készíthetsz belőle levest, tortát és ínycsiklandó szendvicskrémet is. A répatatár nemcsak egészséges, de különleges is, ráadásul pillanatok alatt elkészül. Vendégváró finomságnak is tökéletes, de a diétádba is bátran beépítheted. Ha kíváncsi vagy, hogyan készül, a receptért ide kattintva látogass el Gréta konyhájába.

Forrás: Störh Gréta
Élet a magban: egészséges csírák minden évszakbanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140228-elet-a-magban-egeszseges-csirak-minden-evszakban.htmlA csíra egy fantasztikus élelmiszer, amit az év minden hónapjában érdemes fogyasztani. Stőhr Gréta azt is elárulja, miért.Ez Zsír!Origo11+1 szuper tanács a lapos hasérthttp://www.life.hu/ez-zsir/20140219-stohr-greta-greta-konyhaja-11-1-tanacs-a-lapos-hasert.htmlKi ne vágyna tökéletes, lapos, tónusos hasizmokra? Ez nem csak a külsőségek miatt fontos: jobban is érezzük magunkat, ha nem cipelünk hastájékon súlyfelesleget. Lássuk, mit is tehetünk érte!Ez Zsír!--Íme egy mennyei eledel, ami egészséges is!http://www.life.hu/ez-zsir/20140213-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-veganez-variaciok-tej-es-tojasmentes-majonez-tartarmartas.htmlHa gyakran fogyókúrázol, vagy legalábbis odafigyelsz a testsúlyodra, akkor jól tudod, hogy a majonéz igazi tiltólistás finomság. Most azonban mutatunk egy olyan majonézreceptet, ami nemcsak egészséges, de kalóriaszegény is. Próbáld ki Stőhr Gréta receptjét!Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.