Szexi jógaselfie-t posztolt Jenson Button menyasszonya

Forrás: Instagram/Jessica Michibata -
modell Melbourne Jenson Button Forma-1 Jessica Michibata selfie autóversenyző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem először osztott meg magáról jógázós képet Jenson Button menyasszonya. Legutóbb például párjával, a Forma-1 2009-es világbajnokával közösen űzték szenvedélyüket. Most egy újabb szuper képet láthatunk.

Jessica Michibata természetesen szerelmével tartott Ausztráliába, hogy támogatásáról biztosítsa őt az idei Forma-1-es idény első futamán, Melbourne-ben. Emellett természetesen jutott ideje edzeni is.

Jenson Button mennyasszonya igencsak hajlékony Forrás: Instagram/Jessica Michibata

28 éves japán modell Instagramon osztotta meg követőivel, hogy milyen rugalmas. Lábát végtelen egyszerűséggel emeli a feje fölé. Irigyeljük is érte.

Ne próbáld ki, mert akkor többé nem akarsz dobozos gyümölcslevet!http://www.life.hu/ez-zsir/hirdetes/20140227-ne-probald-ki-mert-akkor-tobbe-nem-akarsz-dobozos-gyumolcslevet.html"Ölelnélek, de én csak így tudok" - Üvöltötte és megfeszülthttp://www.life.hu/kult/20140309-a-kiscsillag-szeles-cimu-albumanak-lemezbemutatojan-jartunk.htmlFérfivélemény: A nő nőként való kezelésének romantikájahttp://www.life.hu/intim/20140307-ferfivelemeny-feminizmus-avagy-miert-nem-hagyja-a-no-hogy-kinyithassuk-neki-az-ajtot.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.