carbonara spagetti Justin Theroux főzés hízás Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jóbarátok színésznője nem tud ellenállni Justin Theroux spagettijének, amely bizony az ő fenekét sem kíméli.

Jennifer Anistonnak nem lehet oka a panaszra. Vőlegénye, Justin Theroux elkényezteti – már ami a hasát illeti. A Jóbarátok színésznője a People magazinnak adott interjújában árulta el, milyen remek kalóriabombával hízlalja párja esténként.

Forrás: AFP/Getty Images/Jag Gundu
Szextippek és érzéki tanácsok új pasihozhttp://www.life.hu/intim/20130314-szex-szerelem-parkapcsolat-szextippek-uj-partnerhez.htmlEgy kapcsolat lezárása után, főleg, ha az sok fájdalommal, viharosan ért véget, nagy hiba, ha az új partnerrel kizárólag szexszel szeretnéd gyógyítani a sebeidet. A Life.hu-n egy éve ez volt a kedvenc cikketek.Intim--5 kérdés a szépségről: Liptai Claudiahttp://www.life.hu/trend/20140328-5-kerdes-a-szepsegrol-liptai-claudia.htmlClaudia hosszú évek óta reflektorfényben él, számtalan műsort vezetett már, így a sok sminkből adódóan a bőrére különösen ügyelnie kell. A Life.hu sorozatában ezúttal az egyik legsikeresebb magyar műsorvezető mesél szépségtitkairól.TrendFotó: Hajdú D. András - OrigoÜde tavasz a nappaliban: virágkosárkát készítünkhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140329-hogyan-legyek-jo-no-viragkosarka-hazilag.htmlVigyük be a tavaszt a lakásba könnyedén! Pár gyönyörű és illatos virág gondoskodik majd arról, hogy a szobában is érezhető legyen a tavaszi pezsgés.Hogyan legyek jó nő--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.