Izmos felsőtest nem csak férfiaknak - így segít a jóga

JógaKlikk testmozgás jóga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha eddig úgy gondoltad, hogy a rendszeres jógázástól nem lesznek szép és kidolgozott izmaid, akkor ideje, hogy más szemmel nézd az egész testet átmozgató gyakorlatsorokat. 

Ha már jógázol, akkor valószínű, hogy nem csak a tested formálása miatt kezdtél bele, hiszen a jóga ennél jóval többet tud: tudatosságra tanít, fejleszti a testtudatot és feltérképezi az elmeműködést, lecsendesíti az elmét, egészségesen tartja a testet, megmutatja, milyen a világ és hogyan lehet megismerni. Ám koránsem elhanyagolható szempont a rendszeres jógagyakorlás testszépítő, fiatalító hatása!

Forrás: Thinkstock

Sokan hitetlenkedve nézik a jógikat, mondván, biztos nem a jógától ilyen szép szálkás a testük. Pedig igen, a jóga, főleg a dinamikusabb változatai komoly izmokat fejlesztenek, és ellentétben a felfújt testépítőkkel, a jógik természetesek maradnak, szépek és erősek, egészséges izomzattal.

Online jógaiskolánkban már megmutattuk, hogyan lehet darázsderekad, foglalkoztunk a láb és fenék formálásával is. Ezúttal a felsőtest, főleg a kar és váll szépítését tanulhatod meg egy bárhol, akár a strandon is elvégezhető 15 perces JógaKlikk videóval, amely ezen a héten ingyenes. A gyakorlás felfrissít és energiával tölt fel, rendszeresen végezve formás karokra és vállakra, illetve felsőtestre számíthatsz, nemtől függetlenül.

Tanuld meg a szépítő jógapózt!http://www.life.hu/ez-zsir/20140501-jogaiskola-a-jogaklikkel-szepito-jogapoz-a-beka.htmlEzen a héten egy nagyon különleges és egyedi jógastílusnak, a kundalini jógának egy emblematikus gyakorlatát, a Békát tanulhatod meg a JógaKlikkel egy fél órás gyakorlatsorban, amelynek célja, hogy kívül-belül megszépülj!Ez Zsír!--Erősíts a férfiak kedvenc jógapózával!http://www.life.hu/ez-zsir/20140424-jogaiskola-a-jogaklikkel-bakaszana-a-daru-poz.htmlVajon miért van az, hogy a jóga népszerűbb a nők körében? Miért látni olyan kevés fiút egy-egy jógaórán? Jógaiskolánkban ezen a héten egy olyan pózzal foglalkozunk, ami gyakran a jógázó fiúk egyik kedvence: ez a bakászana, vagyis daru- vagy varjúpóz.Ez Zsír!--A jóga titka: a tökéletes napüdvözlethttp://www.life.hu/ez-zsir/20131010-a-joga-titka-a-tokeletes-napudvozlet-a-jogaklikk-bemutatja-hogyan.htmlTökéletes vagy és boldog? Ha valami mégis hiányzik, változtass! Ezen a héten egy újabb segítséget adunk a kezedbe a jóga hatalmas eszköztárából: egy egyszerű gyakorlatsort, a napüdvözletet. Tanuld meg velünk!Ez Zsír!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.