Fejjel lefelé lógatták Dukai Reginát

modell Antigravity jóga lógni Dukai Regina fej
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell az antigravity jóga szerelmese és most kamerák előtt is megmutatta, hogyan lóg a szeren.

Dukai Regina megtalálta azt a mozgásformát, amely szellemileg kikapcsolja, testileg pedig feltölti.

„Leginkább az edzőtermi súlyzós és kardióedzéseket kedvelem. Viszont a rohanós, kapkodós napokban jó, amikor ki tudok kapcsolni. Ebben segít nekem az antigravity jóga. Először sokkolt a látvány, hogy miket kell csinálni. Valóban nehéz feladatok vannak, de hatalmas segítség a hemok, amibe beleburkolózva olyan, mintha az anyaméhben lennénk" - magyarázta Regina.

Az antirgravity hemokjában való nyújtás közben nem terhelődnek a gerinc és a nyaki csigolyák, ezért sokkal egészségesebb ezzel a technikával végezni a fordított testhelyzeteket.
Spártai módszerekkel készült Karcagi Dalmahttp://www.life.hu/ez-zsir/20140529-karcagi-dalma-a-szombat-esti-laz-tancosnoje-vitaminkuraval-keszult.htmlAzt már tudjuk, hogyan hozta magát csúcsformába az eszméletlen combokkal megáldott Molnár Andi a Szombat Esti Láz miatt. A műsorban idén tűnt fel először a 22 éves Karcagi Dalma, aki nemcsak gyönyörű, de remekül is táncol - mi pedig azonnal kíváncsiak lettünk az ő edzéstervére és táplálkozási szokásaira is.Ez Zsír!Fotó: Hámori Zsófia/Life.huTúl sokat fogyott Jessica Simpsonhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140528-jessica-simpson-enekesno-sokat-fogyott-furdoruhas-kepet-posztolt.htmlAz énekesnő 30 kilótól szabadult meg. Legújabb fürdőruhás fotójától kicsit megijedtünk.Ez Zsír!OrigoÓnodi Eszter futással tartja karban magáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20140527-onodi-eszter-szineszno-futoezdeseket-vezs-amiota-az-uj-europa-alapitvany-joszolgalati-nagykovete.htmlÓnodi Eszter az Új Európa Alapítvány jószolgálati nagykövete nemcsak színészi teljesítményével, de egészséges életmódjával is jó példát mutat a jövő nemzedéke számára.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.