Elképesztően izmosra gyúrta magát Robbie Williams

Forrás: Instagram/Robbie Williams -
Robbie Williams izom gyúrás Instagram tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes szemet gyönyörködtető fotót osztott meg közösségi oldalán, amelyen félmeztelenül, izmait befeszítve pózol. Vajon mire gyúr ennyire?

A nemrég hazánkban koncertező énekes még mindig napjaink egyik legnagyobb szexszimbólumának számít. Robbie-ban még mindig van valami, ami megigézi a női szíveket. Igazi rosszfiú, akinek ráadásul tökéletes a tetoválásokkal borított teste. Ezzel valószínűleg ő is tisztában van, és nem véletlenül mutogatja az Instagramon. Íme:

Forrás: Instagram/Robbie Williams

Formás bicepsz, az tuti. Nekünk vékonyabban is tetszett, de bevalljuk, így még szívdöglesztőbb! :)

Vitaminbomba júliusra – ismerd meg a jostát!http://www.life.hu/ez-zsir/20140630-josta-gyumolcs-a-ribizli-es-az-egres-keresztezesebol-sok-benne-a-c-vitamin.htmlKevesen kóstolták még, pedig nemcsak jó ízű, de egészséges is a két nyári idénygyümölcs keresztezéséből született josta. Nyersen is finom, lekvárnak pedig egyenesen kitűnő. Fogyaszd bátran!Ez Zsír!OrigoA gyomorgyűrűzés sötét oldala - Sharon Osbourne vallomásahttp://www.life.hu/ez-zsir/20140701-sharon-osbourne-bevallotta-gyomorgyuruzessel-sikerult-lefogynia.htmlSharon Osbourne bevallotta, hogy szélhámosnak érezte magát, miután csak műtéti beavatkozással sikerült megszabadulnia felesleges kilóitól.Ez Zsír!--Mindenki róla beszélt: 8 és fél hónapos terhesen vett részt a futóversenyen egy nőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140627-8-es-fel-honapos-terhesen-futott-egy-800-meteres-versenyen-egy-amerikai-no-alysia-montano.htmlAlysia Montano is teljesítette a 800 méteres távot egy amerikai versenyen. A dolog érdekessége, hogy várandós, a 34. hétben van. Sokan kiakadtak rajta.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.