Egészségmánia az Instagramon - nők, akiket érdemes követned!

főzés egészséges életmód zöldség vegán Instagram gyümölcs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Instagramon amellett, hogy meglesheted, hogyan élnek ismerőseid a hétköznapokban, csodás fotókat találsz a wellness életérzés világszerte népszerű képviselőitől. Ők nem sztárok vagy világhírű szakácsok, egyszerűen csak egészséges ételeket készítő bloggerek, amiket igen gusztán be is mutatnak a világhálón. Mutatjuk is 10 kedvencünket, akiket megéri követni!

1. Deliciouslyella

Ella Woodward blogger növényi alapanyagokból készíti finomságait. A glutén- és cukormentes fogások mellett számtalan smoothie-receptet is találsz az oldalon.

Forrás: Instagram

2. Rawveganblonde

Amber, a blog megálmodója eszméletlen módon variálja konyhájában a gyümölcsöket, zöldségeket és az alacsony zsírtartalmú vegán ételeket. Imádja a csíraféléket és a színesebbnél színesebb kompozíciókat.

Forrás: Instagram

3. Livegreenhealthy

Jenny eszméletlen dolgot művel az ételekkel: hihetetlen kreativitása még azt az egészséges ennivalót is vonzóvá teszi, amit amúgy eszünk ágába sem jutna elfogyasztani. Ételei színesek és gyönyörűek, minden egyes fogástól összefut a nyál a szánkban!

Forrás: Instagram

4. Thewholefooddiary

Kezia és Jared, az egészségmániás házaspár azt mutatja meg követőinek, hány módon variálhatjuk kedvenc ételeinket. Az egészséges alapanyagok náluk is kötelezőek!

Forrás: Instagram

5. Iquitsugar

A cukorfogyasztásunk csökkentése mindig nagyszerű ötlet, ehhez pedig az Iquitsugar blog segítséget adhat. Itt ugyanis szuper receptekkel, lépésről lépésre tanulhatod meg, hogyan száműzd a cukrot az étrendedből, mindezt úgy, hogy az édességekről sem kell lemondanod!

Forrás: Instagram

6. Nutritionstripped

McKel Hill dietetikus, wellness-coach blogjában növényi alapú receptek, gluténmentes finomságok és sok-sok egészséges smoothie kap helyet. A mi kedvenceink tőle a csokis-gyümölcsös csodák.

Forrás: Instagram

7. Thehealthypsychologist

A blog elindítója, Kate végzett pszichológus, és otthon van a holisztikus szemléletben is. Így nem csoda, ha arra is odafigyel, mit visz be a szervezetébe, ezt pedig meg is mutatja - nem is akárhogyan.

Forrás: Instagram

8. Mynewroots

Sarah blogjában a guszta, egészséges ételek nagyon inspirálóak, ha mostanában kezdenél "új életet", vagy csak színesítenéd a repertoárt.

Forrás: Instagram

9. Sproutedkitchen

Sara Forte rendszeresen dokumentálja családi életét és utazásait, ám legtöbbször egészséges ételeket mutat a blogjában. Ha családod van, és fontosnak tartod, mi kerül nap mint nap az asztalra, akkor érdemes őt követned.

Forrás: Instagram

10. Hemsleyhemsley

Az egészséges életmódot komolyan vevő testvérpár, Jasmine és Melissa Hemsley a blogon keresztül mutatják be, hogyan lehet tápanyagdús, vitamingazdag és finom ételeket készíteni. Publikálnak a Vogue, a Guardian & SousStyle oldalain, tapasztalataikról pedig már könyvet is írtak.

Forrás: Instagram

+1: Gréta konyhája

Stőhr Gréta vegán szakácsnő, a Life.hu sztárszerzője hetente mutat be zöldségből és gyümölcsből készült finomságokat a blogjában. Imádjuk az egészséges, nem hizlaló édességeit, másik nagy kedvencünk tőle a méregtelenítő csodavíz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.