Britney Spears hasa a laposabbnál is laposabb

has Photoshop Britney Spears Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Photoshop vagy nem Photoshop? Ez itt a kérdés az énekesnő legutóbb közzétett képe kapcsán. Szerinted?

Nem akarunk ujjal mutogatni, sem gonoszok lenni, de Britney Spears legutóbbi Instagram fotója mellett nem tudunk szó nélkül elsétálni.

Britney Spears mostanában és júliusban Forrás: Instagram, Northfoto

A kétgyerekes anyuka képmegosztó oldalán adott egy kis ízelítőt legújabb képsorozatából, amelyről mi valahogy nehezen tudjuk elhinni, hogy utómunkák nélkül került a közönség szeme elé. Persze egy jó beállítás és a megfelelő fények csodákra képesek, de a Life.hu megítélése szerint ennél jóval többről lehet szó Britney csípő- és derékbőségét elnézve.

Ők is voltak már a Photoshop áldozatai

Britney Spears lapos hasa és keskenyedő csípője előtt David Beckham köldökvándorlásának lehettünk tanúi, ám itt még nem ért véget a látványos photoshoppolások sora. Lena Dunham Vogue-ban megjelent fotóinak retusálatlan változataiért például a Jezebel nevű női oldal pénzt is felajánlott, de a képmanipulátorok korábban Vilmos herceg haján is otthagyták kezük nyomát.
Ilyen Britney Spears nyers énekhangja – megdöbbentő felvételhttp://www.life.hu/news/20140710-kiszivargott-britney-spears-alien-cimu-szamanak-nyers-felvetele.htmlTe is énekelsz olyan jól, mint Britney Spears? Most megtudhatod: kiszivárogtatták az énekesnő Alien című dalának „bemelegítését."News--Te jó ég, Vilmos herceg is a Photoshop áldozata lett!http://www.life.hu/trend/20140716-vilmos-herceg-hajat-retusaltak-a-vanity-fair-cimlapjan.htmlMinden napra jut egy híresség, akivel elbánik a képmanipuláló program. Ezúttal a brit herceg kapott egy kicsit több hajat a Vanity Fair címlapján – állítja a Racked.Trend--Hatszoros apa lett Britney Spears exférjehttp://www.life.hu/csalad/20140408-kevin-federline-britney-spears-exferjenek-megszuletett-hatodik-gyermeke.htmlAz egykori háttértáncosnak a napokban született meg kislánya második feleségétől, Victoria Prince-től.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.