Jennifer Aniston kivirult - a jegygyűrű vagy a pluszkilók az oka?

világsztár Justin Theroux Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régen láttuk Jennifer Anistont a vörös szőnyegen! A hétvégén azonban megmutatta, hogy néhány pluszkiló ide vagy oda, remekül érzi magát menyasszonyként, a vőlegénye oldalán.

Az utóbbi hónapokban számtalanszor kaptak szárnyra a szakításáról szóló hírek, amik rendre kacsának bizonyultak. Jennifer Aniston köszöni, jól van, és nagyon is együtt van Justin Theroux-val - ezt a hétvégén kétszer is bebizonyította. Először akkor, amikor ujján a méretes, félmillió dolláros eljegyzési gyűrűjével megjelent egy tévéműsorban.

Forrás: AFP/Imeh Akpanudosen

Másodjára pedig akkor, amikor megjelent az Academy Of Motion Picture Arts And Sciences díjátadón Justin Theroux társaságában.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Pár kiló plusz azért van a színésznőn, de ez csak az előnyére válik - Jen remek formában van. A ruháját imádtuk, és a frizuráját is!

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Még mielőtt azt hinnéd, rövidre vágatta a haját, eláruljuk, hogy nem, mindössze arról van szó, hogy a sztár copfba kötötte fürtjeit.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.