Kim Kardashian jobban néz ki 100 kilósan?

kövér Kim Kardashian Jennifer Lawrence plusz kiló Photoshop Katy Perry megrendelés Jégvarázs túlsúly Iggy Azalea Rita Ora képszerkesztő program
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy spanyol művész és a felkérései alapján úgy tűnik, igaz a fenti állítás. Nézd meg, hogyan festenének kedvenc sztárjaid, ha súlyfelesleggel küzdenének!

Míg a legtöbb híresség azért küzd, hogy eltüntesse feleslegesnek ítélt pluszkilóit, addig egy spanyol származású művész, David Lopera éppen azon van, hogy még több súlyfelesleggel lássa el őket.

Forrás: News Dog Media

A 20 éves férfi olyan ismert sztárokat hizlal fel képmanipuláló programja segítségével, mint a pucér testét előszeretettel mutogató Kim Kardashian, Katy Perry, Iggy Azalea, Mila Kunis, Rita Ora vagy a Jégvarázs című mesefilm népszerű főszereplőnője, Elza. Ráadásul elég jól jövedelmezik az üzlet: Loperának tavaly körülbelül 200 hírességeket digitálisan felhizlaló megrendelése érkezett. További képekért kattints ide!

Forrás: News Dog Media

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.