Cameron Diaz edzője szerint nem terhes a színésznő

Forrás: AFP/Theo Wargo -
Teddy Bass terhesség Cameron Diaz pletyka edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fél világ találgat: vajon terhes Cameron Diaz vagy nem. Edzője szerint ez kizárt. 

Január óta találgatják, hogy a friss házas Cameron Diaz vajon tényleg az anyaszerepre készül-e. Nagyon hirtelen házasodott össze a nemrég Arany Málnát kapott színésznő Benji Maddennel, ezért repült fel a pletyka, hogy talán baba van a dologban.

Forrás: AFP/Theo Wargo

Edzője, Teddy Bass szerint azonban elég furcsa lenne, ha Cameron várandósan is olyan keményen edzene, ahogy most teszi. A színésznő megdolgozik az alakjáért, heti négyszer jár konditerembe, és szuperinternzív edzéseken vesz részt. Bass a Daily Mailnek mondta el, hogy Cameron egy kicsit sem vett vissza az edzések tempójából, így kételkedik abban, hogy terhes lenne, hiszen akkor nem hajtaná magát ennyire, és fokozatosan csökkentené az erőltetést.

De az is lehet, hogy éppen így akarja megelőzni, hogy meghízzon a terhesség alatt...

Carmen Electra még mindig ultradögös http://www.life.hu/ez-zsir/20150304-carmen-electra-amerikai-modell-es-szineszno-bikinis-fotot-posztolt-az-instagramra.html A modell Tahiti tengerpartján osztott meg magáról bikinis fotót. Bármikor elfogadnánk ezt az alakot! Ez Zsír! -- Lehet még sokkal hatékonyabb a fogyás - 6 jó tanács edzés utánra http://www.life.hu/ez-zsir/20150303-6-jo-tanacs-edzes-utanra-ezekre-erdemes-figyelni.html Ha aktívan sportolsz, és fontos számodra, hogy jó formában legyél, akkor egészen biztosan a táplálkozásra is odafigyelsz. Nem mindegy például, mikor és mit eszel az edzés után, ahogy az sem, hogy ha fogyni szeretnél. A következő 6 szabályt érdemes észben tartanod! Ez Zsír! Thinkstock 5 élelmiszer, ami nem hiányozhat az étrendedből 50 felett http://www.life.hu/ez-zsir/20150303-egeszseges-etkezes-otven-eves-kor-felett-5-etel-ami-nem-hianyozhat-az-etrendedbol.html Fel kell ismerni, hogy bizony az idősödés új táplálkozási szokásokat kell, hogy magával hozzon. A magas koleszterinszint, a csontritkulás és a memóriazavar kezelése is kardinális kérdés, mindezekre pedig az életmódváltás, az idős korra való felkészülés során találunk megoldásokat. Ez Zsír! -- Planking, a hasizomgyakorlatok adu ásza - tanuld meg helyesen végrehajtani! http://www.life.hu/ez-zsir/20150227-crosstrening-edzes-balogh-zsolt-crosstrening-oktatoval-planking-es-variacioi.html Télen-nyáron divat a kockás, edzett hasizom. Most igen népszerű a planking nevű gyakorlat, ami tényleg nagyon hatásos, ám fontos, hogy helyesen végezd. Balogh Zsolt crosstréning-oktatóval megmutatjuk, hogyan is kell tökéletesen végrehajtani, és hogy hogyan teheted még nehezebbé a gyakorlatot. Ez Zsír! -- Forró fotó! Hatalmasat terpesztett Bódi Sylvi http://www.life.hu/ez-zsir/20150227-bodi-sylvi-modell-hatalmasat-terpesztett-rudtanc-kozben.html Hosszú kihagyás után újra rúdra pattant Bódi Sylvi és megmutatta, semmit nem felejtett el a rúdtánc-edzésekből. A képet elnézve tényleg nem semmi a csaj! Ez Zsír! Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu Lapos has jógával? Lehetséges! Megmutatjuk, hogyan http://www.life.hu/ez-zsir/20150220-jogaiskola-a-jogaklikkel-a-lapos-has-titka.html Behúzod a hasad, amikor valaki fényképez, vagy ha tekintetek kereszttüzében állsz? Korunk szépségideálja - akár nő, akár férfi - lapos hasat villant elő, kockás izmokkal. A puha, kerek pocak manapság nem vonzó. A jógában azonban fontosnak tartjuk az egyensúlyt: minden izom legyen erős, de egyben rugalmas is. Ez Zsír! Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.