Ilyen tested is lehet 50 évesen - Elle Macpherson a világ legdögösebb ötvenese

Elle MacPherson test bikini edzés The Body
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sosem volt kérdés, miért kapta Elle Macpherson a The Body, azaz A Test becenevet. Nézz csak rá! Elképesztően néz ki bikiniben a szupermodell. 

A huszonéves Victoria's Secret lányokkal vetekszik az 51 éves Elle brutálisan dögös alakja. Az ausztál Harper's Bazaar magazinnak pózolt a pici, fekete bikiniben a Bahamákon. Nem rossz, igaz?

Forrás: Northfoto

A modell két éve állt oltár elé milliárdos vőlegényével az egzotikus Fiji szigetén.

5 étel, ami nem hiányozhat az étrendedből 50 felett

Ha nem csak dögös alakra vágysz, de az egészséged is fontos számodra, próbáld beiktatni ezt az 5 élelmiszert az étrendedbe!

Carmen Electra még mindig ultradögös http://www.life.hu/ez-zsir/20150304-carmen-electra-amerikai-modell-es-szineszno-bikinis-fotot-posztolt-az-instagramra.html A modell Tahiti tengerpartján osztott meg magáról bikinis fotót. Bármikor elfogadnánk ezt az alakot! Ez Zsír! -- "Ne erre akarj hasonlítani, te szebb vagy!" - Kiakadtak Sarka Kata kommentelői a motivációs képén http://www.life.hu/ez-zsir/20150224-sarka-kata-kommenteloi-kiakadtak-a-motivacios-fotojan.html "Szeretnék sportos, és egészséges lenni, és szeretnék jó példát mutatni a gyermekeimnek! Ez a magyarázat, semmi más!" - árulta el a minap Sarka Kata motivációját, amiért minden nap keményen edz és diétázik. Rajongói kiakadtak Facebookon. Ez Zsír! -- Lehet még sokkal hatékonyabb a fogyás - 6 jó tanács edzés utánra http://www.life.hu/ez-zsir/20150303-6-jo-tanacs-edzes-utanra-ezekre-erdemes-figyelni.html Ha aktívan sportolsz, és fontos számodra, hogy jó formában legyél, akkor egészen biztosan a táplálkozásra is odafigyelsz. Nem mindegy például, mikor és mit eszel az edzés után, ahogy az sem, hogy ha fogyni szeretnél. A következő 6 szabályt érdemes észben tartanod! Ez Zsír! Thinkstock 6 hiba, amit edzés közben elkövethetsz - kerüld el őket! http://www.life.hu/ez-zsir/20150227-6-hiba-amelyet-edzes-kozben-elkovethetunk-keruld-el-oket.html Imádsz edzeni, és ennek meg is van az eredménye? Még a legprofibbak is elkövetnek olyan hibákat edzés közben, amelyek negatívan befolyásolják a végeredményt. Íme 6 dolog, amikre érdemes odafigyelned! Ez Zsír! Thinkstock Planking, a hasizomgyakorlatok adu ásza - tanuld meg helyesen végrehajtani! http://www.life.hu/ez-zsir/20150227-crosstrening-edzes-balogh-zsolt-crosstrening-oktatoval-planking-es-variacioi.html Télen-nyáron divat a kockás, edzett hasizom. Most igen népszerű a planking nevű gyakorlat, ami tényleg nagyon hatásos, ám fontos, hogy helyesen végezd. Balogh Zsolt crosstréning-oktatóval megmutatjuk, hogyan is kell tökéletesen végrehajtani, és hogy hogyan teheted még nehezebbé a gyakorlatot. Ez Zsír! -- Tücsökliszt és vajas kávé – íme 2015 legfurább ételtrendjei http://www.life.hu/ez-zsir/20150224-tucsokliszt-es-vajas-kave-ime-2015-legfurabb-eteltrendjei.html Ha néhány éve azt mondtad volna a barátaidnak, hogy tücsöklisztből készült sütit eszel és csontlevessel kezded a napod, valószínűleg bolondnak néztek volna, de manapság igen elterjedtté váltak a hasonlóan őrült és egyesek szerint egészséges módszerek. Lássuk 2015 legfurcsább trendjeit! Ez Zsír! Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.