Egészen bevadult a rúdon Bódi Sylvi

Forrás: Instagram/Bódi Sylvi -
rúdtánc hajlékonyság Bódi Sylvi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű modell újabb szexi képpel örvendeztette meg rajongóit. Mi a hajlékonyságát irigyeljük nagyon. Hogy csinálod, Sylvi?

,,Kezdek megvadulni a rúdon... :))) Már csak egy könyv hiányzik a kezemböl!" - írta legfrissebb fotója alá közösségi oldalán Bódi Sylvi, aki jó ideje a rúdtánc szerelmese. Pár hete egy másik szuper képpel mutatta meg, hogy néhány hónapnyi kihagyás után visszatért a rúdtánchoz - akkor egy tökéleteset spárgázott edzés közben.

Forrás: Facebook/Bódi Sylvi Fan Club (hivatalos)

A rúdtáncegyébként egy nagyon kemény sport, alakformáló hatása pedig Sylvi testét elnézve igen látványos. A modell izmos, és nagyon hajlékony testét bármikor elfogadnánk, pláne elnézve azt a ruha nélküli fotót, amit néhány napja mutatott meg magáról. Neki biztosan nem kell amiatt aggódnia, hogy tökéletes bikinialakja legyen a nyárra!

Bódi Sylvi ismét pucéran pózolthttp://www.life.hu/bulvar/20150304-bodi-sylvi-egykori-playmate-pucer-foton-pozolt-es-megmutatta-milyen-meztelen-valojaban.htmlA gyönyörű modell csupán egy szexi magas sarkút vett magára és kamera elé pattant. A pikáns fotón Sylvi igazi dívaként pózolt.TV + Bulvár--Forró fotó! Hatalmasat terpesztett Bódi Sylvihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150227-bodi-sylvi-modell-hatalmasat-terpesztett-rudtanc-kozben.htmlHosszú kihagyás után újra rúdra pattant Bódi Sylvi és megmutatta, semmit nem felejtett el a rúdtánc-edzésekből. A képet elnézve tényleg nem semmi a csaj!Ez Zsír!Fotó: Hámori Zsófia/Life.huBódi Sylvi homokdűnék között is igényes nő maradthttp://www.life.hu/bulvar/20150211-bodi-sylvi-modell-hazatert-a-budapest-bamako-futamarol-es-a-homokdunek-kozott-is-igenyes-no-maradt.htmlA szépséges modell hazatért a 9000 kilométeres Budapest-Bamako futamról. Közösségi oldalán osztotta meg élményeit többek között arról, milyen, amikor egy bokor helyettesíti a fürdőszobát.TV + Bulvár--Bódi Sylvi elindult élete legnagyobb kalandjárahttp://www.life.hu/bulvar/20150116-bodi-sylvi-modell-elindult-budapest-bamako-ralin-ami-elete-legnagyobb-kalandja-lesz.htmlSylvi a Budapest-Bamako ralin indul és már alig várja, hogy ismét Afrikában bizonyíthassa, milyen belevaló csaj. TV + Bulvár--Hű, de szuperül néz ki Bódi Sylvihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150103-bodi-sylvi-mauritiuson-nyaral-bikinis-fotot-posztolt.htmlBódi Sylvi néhány napja Mauritiuson tengeti a napjait. Arra azért most is odafigyel, hogy ne csak neki, hanem férfirajongóinak is jó legyen. Ez Zsír!OrigoLehet még sokkal hatékonyabb a fogyás - 6 jó tanács edzés utánrahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150303-6-jo-tanacs-edzes-utanra-ezekre-erdemes-figyelni.htmlHa aktívan sportolsz, és fontos számodra, hogy jó formában legyél, akkor egészen biztosan a táplálkozásra is odafigyelsz. Nem mindegy például, mikor és mit eszel az edzés után, ahogy az sem, hogy ha fogyni szeretnél. A következő 6 szabályt érdemes észben tartanod! Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.