Tökéletes test, kőkemény edzések - Füzi Krisztina fitneszmodell tippjei

testépítés edzés fitneszmodell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kriszta két éve azért látogatott el az edzőterembe, hogy formába hozza magát, ám beszippantotta a fitneszmodellek világa. Életmódjáról faggattuk a csinos fiatal lányt.

,,Nem egészen két éve mentem le először konditerembe, hogy kicsit formába hozzam magam. Nem sokkal utána, 3 hónap múlva indultam az első versenyemen, ahol rögtön a 3. helyen végeztem" - meséli Krisztina, aki már egészen fiatalon sportolni kezdett. Általános iskolában úszott, majd a Győri Balett táncművészeti iskolába járt, a balett lett a mindene, mellette latin táncokat tanult és vízibalettozott. ,,Sajnos egész fiatalon, 14 évesen egy betegség miatt abbahagytam a sportolást. Szerencsére ez már a múlté és a fitnesz a mindenem!" - meséli Kriszti, akinek az életében teljesen véletlenül csöppent bele a fitnesz.

Fotó: Mountain Walker

,,A fitneszmodellkedés akkor kezdődött, amikor a barátnőmmel először mentünk le a konditerembe. Egy ottani edző vett rá, hogy készüljek fel egy versenyre. Egyből tetszett a kihívás, hisz nagyon hiányzott a sport az életemből. Az első versenyemre Lakatos Mihály készített fel. Nagyon megtetszett a versenyzés világa. Beleszerettem, visszaadta az önbizalmamat és sok mindenre megtanított ez a sport. Rengeteg jó emberrel hozott össze, nem utolsósorban a kedvesemmel, aki egyben az edzőm is lett. Az is sokat segített, hogy ne adjam fel, hogy szinte mindig előkelő helyen sikerült végeznem, és természetesen a távolabbi cél is mindig előttem lebeg: az, hogy egyszer majd világbajnok leszek!" - árulta el Kriszta.

Fotó: Kokovai Andor, Voici Petru

,,Az eddigi versenyek közül, amit legnagyobb sikernek éltem meg, az az, hogy idén ősszel 1 hónap alatt 7 aranyat sikerült megszereznünk! Ezek itthoni kvalifikációs, magyar bajnokságok és nemzetközi bajnokságok voltak, de szívesen emlékszem vissza Koszovóra, ahol eb ezüstérmes lettem. Indiában pedig a WBPF szövetség által megrendezett világbajnokságon fitneszben a 4. helyen sikerült végeznem, a fitneszmodellben pedig 13 gyönyörű lány közül harmadik lettem."

Kriszta versenyidőszakban általában heti hét napot edz, egyébként pedig a 6 napot igyekszik egy héten betartani. Emellett a táplálkozás is kiemelt szerepet kap az életében. ,,Versenyenidőszakon kívül is próbálok odafigyelni a megfelelő fehérjebevitelre és a napi hatszori étkezésre. Rengeteg zöldséget eszem, ügyelek arra, hogy sokat igyak. Általában rizst és csirkét vagy halat fogyasztok, este már csak zöldséggel" - vallja Kriszta, aki versenyidőszakban hanyagolja a nassolást, egyébként pedig előnyben részesíti a diétás édességeket.

Fotó: Békési István, Polónyi István

Kriszta tippje

,,Szerintem ami az egyik legfontosabb, az az, hogy többször keveset egyen az ember. Számomra a reggeli is kihagyhatatlan, még ha rohanok is munkába, akkor sem maradhat el. Emellett nagyon lényeges a sok zöldség, a tiszta ételek, a folyadékbevitel, és legalább heti 4-5 edzés. A guggolás és a kitörés eszméletlenül hatásosak, pláne, ha egy nő formás combokra, popsira vágyik."

/1501/Fitne2015123231110"A feszes popsi nagyon szexi tud lenni!" - Lengyel Vivien fitneszmodell tippjeihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150108-lengyel-vivien-fitneszmodell-edzesrol-egeszseges-eletmodrol-meselt.htmlVivien még csak 19 éves, de máris nagyon tudatosan figyel a testére. A csinos fiatal lány alakját elnézve ő tényleg tudja, mi kell a sikerhez - trükkjeit és kedvenc gyakorlatait nemrég a Life.hu-nak is elmesélte. Ez Zsír!OrigoNassolás mellett is lehet tökéletes alakod! Bata Szilvi fitneszmodell elárulja, hogyanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20141111-bata-szilvia-fitneszmodell-edzesterve-dietaja-kedvenc-gyakorlatai.htmlA 21 éves Bata Szilvia édesszájúnak vallja magát, ennek ellenére nem esik nehezére csúcsformába lendülni, ha egy versenyszezon megkívánja. A csinos fiatal lánnyal edzésről, életmódról, alakformálásról beszélgettünk. Ez Zsír!--Divat, sok guggolás és vegán finomságok - a fitneszmodell megdolgozik a sikerérthttp://www.life.hu/ez-zsir/20141215-marcinkovics-klaudia-fitneszmodell-edzesrol-dietarol-mesel.htmlA 31 éves Klaudia életében nem csak a fitneszmodellkedés játszik szerepet: imádja a divatot, a szép sminkeket és az egészséges finomságokat. A Life.hu sorozatában ezúttal a Londonban élő sportoló mesélt trükkjeiről, kedvenc gyakorlatairól.Ez Zsír!--Amerikai siker előtt Czine Szilvia, a szexi fitneszmodellhttp://www.life.hu/ez-zsir/20141030-czine-szilvia-fitneszmodell-mesel-elert-eredmenyeirol-dietarol-etrendrol-edzesrol.htmlCzine Szilvia mögött hihetetlen sikerek állnak: fitneszmodellként rengeteg versenyt megnyert, idén különösen jól teljesített, novemberben pedig nagy álmát valósítja meg Amerikában. Diétáról, bevált gyakorlatokról és apró trükkökről mesél a csinos fitneszbajnok. Ez Zsír!--Zabpehely és okos edzések - ezért olyan dögös a legjobb testű fitneszmodellhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140725-regos-lili-fitneszmodell-edzesei-eletmodja-ezek-a-kedvenc-dietas-ennivaloi.htmlA 26 éves Regős Lilit tavaly a világ legjobb testű fitneszmodelljévé választották, a Life.hu pedig akkor már kifaggatta őt az elért sikerekről. Most, egy év elteltével kíváncsiak voltunk, változott-e valamit a világkupa és világbajnoki győztes fitneszmodell élete, és arra is megkértük, ossza meg velünk jól bevált praktikáit.Ez Zsír!OrigoOkosan a szénhidrátokkal! Így hozta magát bombaformába Závodszki Ági fitneszmodellhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140702-zavodszki-agi-fitneszmodell-edzesterve-dietaja-tippek-a-profitol.htmlÁgi egész későn vágott bele a fitneszmodellkedésbe, ám rövid idő alatt hatalmas sikereket ért el. Első világversenyén, a koszovói Európa-bajnokságon aranyérmet szerzett, innen pedig nem volt megállás. A Life.hu-nak a 40 éves anyuka mesélt arról, mi kellett ahhoz, hogy rövid idő alatt fantasztikus formába lendüljön. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.