Nagy fogyókúrába kezd Caramel

Fotó: Tv2 -
Caramel esküvő Molnár Ferenc Caramel fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Caramel nagy napokra készül: hamarosan oltár elé áll menyasszonyával, és egy világsztárral, Craig Daviddel ad közös koncertet. A legjobb formáját akarja hozni, ezért nagy diétázásba kezd. 

Szeptember elején veszi feleségül kedvesét Caramel. "Egy kis felesleg felszaladt rám mostanában, egész pontosan tíz kiló, amitől szeretnék megszabadulni. A koncert miatt most nincs időm sportolni vagy edzőterembe járni, ezért egyelőre a diétát fogom erősen. Május harmadikán lemegy a koncert Craig Daviddel, utána lesz időm a mozgásra is" – mesélte a Borsnak Caramel. – "Szeretnék az esküvőre jobb formába kerülni, mert nem mindegy, hogy fogok mutatni a gyönyörű kedvesem és a kislányom mellett"

Fotó: Tv2

Az énekes már nagyon izgul a Craig Daviddel közös koncertje miatt, és várja az esküvője napját. Izgalmas időszak vár rá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.