Brutális izmok! Jakabos Zsuzsa kockahasat, Hosszú Katinka látványos bicepszeket villantott

has izom fekvőtámasz Jakabos Zsuzsanna Hosszú Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedvenc úszónőink nem bízzák a véletlenre: kőkeményen edzenek, hogy bezsebeljék a jól megérdemelt aranyérmeket. És legnagyobb örömünkre meg is mutatják, hogyan készülnek a versenyekre.

Jakabos Zsuzsa remek formában van, és ezt szívesen meg is mutatja: közösségi oldalán gyakran posztolszebbnél szebb fotókat magáról illetve tökéletes testéről fürdőruhában vagy éppen estélyiben. Ezúttal pedig überszexi hasat villantott...

Forrás: Instagram(Hoszzú Katinka, Zsuzsanna Jakabos

Hosszú Katinka sem rejti véka alá bruálisan kidolgozott testét. Egy korábbi Szily Nóra interjúban megosztotta a Life.hu olvasóival, hogy már kisbabaként is imádta a vizet, nagyapja rendszeresen hordta babaúszásra, és már ekkor mindeki látta, hogy mennyire jó a vízfekvése. De ahhoz, hogy mindig tökéletes formában legyen, Katinka kőkeményen edz és ezt közösségi oldalain meg is mutatja. Nemrégiben például irigylésre méltó hátizmait csodálhattuk meg, most pedig szépen kidolgozott karjainak látványát osztotta meg a nagyérdeművel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.