Bódi Sylvi ismét nagyot terpesztett: Dögös fotó!

Forrás: Facebook/Bódi Sylvi -
terpesztés alak modell Bódi Sylvi sztriptíz rúd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell csodás pózban mutatta meg, milyen is az, amikor a sztriptízrúdon edzi alakját.

Bódi Sylvi – aki már többször lélegzetelállító pózokat mutatott be - nemrég jött haza a Maldív-szigetekről és egy percet sem tétlenkedik. A modell rögtön kipróbálta, hogy a szörfedzések után mit bír a rúdon. Az eredmény lenyűgöző, Sylvi pedig szebb és hajlékonyabb, mint valaha.

Forrás: Facebook/Bódi Sylvi

„Jót tett a szörfözés, nagyon jó erőben vagyok és úgy néz ki, hogy még spárgázni is tudok" – írta a kép mellé Sylvi.

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön SARKA KATÁVAL!

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/nika-az-ez-zsirban-osA0STMRwJoOrlrn
Tökéletes izmokat villantott Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150817-berki-krisztian-sportolo-tokeletes-izmokat-villantott-a-maldiv-szigeteken-hodi-pamela-tarsasagban.htmlA sportoló egy szál szexi fehér fürdőnadrágban, dudorodó izmokkal pózolt a türkizkék tengerből kilibbenve, mindezt pedig Pamela dekoltázsa tette tökéletessé.Ez Zsír!--Vedd fel újra a fonalat! Tuti gyakorlatok a koncentráció javításárahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150817-jogaiskola-a-jogaklikkel-egy-gyakorlat-a-koncentracio-javitasara.htmlNyaralásból kipihenten visszatérve hirtelen nyomasztóan sok feladatunk gyűlhet össze - iskolakezdés, új projektek, lakásátalakítás... Jó lenne most koncentrálni, és hamar túllenni a kötelező tennivalókon, nyugodtan visszarázódni a hétköznapokba anélkül, hogy a sok feladat miatt stresszelnénk frissen kipihent önmagunkat. A jóga ebben is segít!Ez Zsír!ThinkstockPopószelfivel köszöntötte a napot Mihalik Enikőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150817-mihalik-eniko-modell-poposzelfivel-koszontotte-a-napot-instagramon.htmlFutni vagy nem futni? - ez volt a kérdés magyar model számára, aki egy szál bugyiban fényképezte magát a földön fetrengve.Ez Zsír!OrigoHoppá! VV Seherezádé szexi képpel köszöntötte a napothttp://www.life.hu/ez-zsir/20150816-vv-seherezade-bikinis-kepet-posztolt-facebookra.htmlEgyre dögösebb az egykori valóságshow-sztár, amit nem fél takargatni a nyilvánosság előtt. A 25 éves lány alakja igazán irigylésre méltó!Ez Zsír!Fotó: Zsigmond László/Life.huA nő, aki Kate Uptont simán lepipálja - Az új szőke csillag Sarah Harrishttp://www.life.hu/ez-zsir/20150815-sarah-harris-playmate-nagyon-szexi-fotokon-pozol.htmlAz ausztrál nyuszis magazin üdvöskéjénél egészen biztosan senki nem kortyolja szexisebben az ásványvizet. Ez Zsír!OrigoA te lurkód is túlsúlyos? Ezek az ételek kerüljenek tiltólistára! http://www.life.hu/ez-zsir/20150811-tulsulyos-gyerekek-mit-lehet-tenni-milyen-etelt-ne-egyenek.htmlSokszor még magunknak sem könnyű összeállítani a megfelelő étrendet, de talán még nehezebb helyzetbe kerülünk, ha a gyerekek menüjét álmodjuk meg. Dietetikust kérdeztünk arról, mik azok, amiket érdemes figyelembe venni az ételek és italok kiválasztásánál. Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.