Jessica Alba edzés közben sem olyan, mint a többi földi halandó

Forrás: Instagram/Jessicaalba -
testmozgás Jessica Alba edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg nekünk kivörösödik az arcunk, szétesik a hajunk, és ha netán sminket viselünk, az is lefolyik az edzés végére, addig Jessica Alba ilyenkor is egy istennő. 

A színésznő a minap tette ki képmegosztó oldalára az edzőjével közös képét, és azzal büszkélkedik, hogy mostanában elég sokat sportolt. Valószínűleg azért képtelenség megmondani róla, hogy 2 gyermek édesanyja, mert ezek a hasizmok álomszépek. No persze maga Jessica is. Irigykedünk, nem kicsit!

Forrás: Instagram/Jessicaalba
Csoki és steak lefekvés előtt? Felejtsd el! 10 étel, amit sose fogyassz késő estehttp://www.life.hu/ez-zsir/20150911-elelmiszerek-amiket-soha-ne-fogyassz-este-lefekves-elott.htmlNem tudod kihagyni a vacsorát, de odafigyelsz, mit eszel este, sokszor mégis képtelen vagy elaludni? Nem mindegy, hogy a késői órákban mit viszel be a szervezetedbe, mert vannak olyan élelmiszerek, amik elfogyasztása után nagyon nehéz elaludni. Az már jó, ha este kerülöd a túlevést, de érdemes arra is figyelni, hogy a következő finomságokat ne vacsorára, és különösen ne lefekvés előtt fogyaszd. Ez Zsír!ThinkstockA szerelemtől fogyott Gönczi Gábor: 10 kilót dobott lehttp://www.life.hu/ez-zsir/20150912-a-szerelemtol-fogyott-gonczi-gabor.htmlNagyjából tíz kilótól szabadult meg Gönczi Gábor. A Fókusz műsorvezetője elárulta, hogyan szaladtak le róla a kilók.Ez Zsír!--Berki Krisztián keményebb, mint bármihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150912-berki-krisztian-kemenyebb-mint-barmi-edzotermi-kepenek-tanusaga-szerint.htmlBerki Krisztián mostanában inkább bölcsis kislányával cukiskodik, de persze nem feledkezik meg a gyúrós fotókról és a szokásos motivációs üzenetekről sem.Ez Zsír!--Szezonális ételek, grillcsirke és sok-sok vaj – Vajon mi kerül Erzsébet királynő asztalára?http://www.life.hu/ez-zsir/20150910-erzsebet-kiralyno-miket-eszik.htmlDarren McGrady több évtizede áll a brit királyi család szolgálatában, mint szakács – rajta kívül valószínűleg senki más nem ismeri olyan jól Erzsébet királynő legkedveltebb étkeit.Ez Zsír!--Játék az Instagrammal - így karcsúsodnak centiket a világsztárokhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150909-csalas-szelfikkel-a-kozossegi-oldalakon-igy-csal-kilokat-beyonce-miranda-kerr.htmlMi értelme van kilókat lecsalni magunkról a rólunk készült képeken, ha utána "élőben" úgyis minden kiderül? Mi talán ezt gondoljuk, a világsztárok azonban nem, hiszen nekik abban a hitben kell tartani a rajongókat, hogy ők abszolút tökéletesek. Íme, az Instagram nagyasszonyai, akik jól tudják, hogyan érdemes játszani a legújabb technikákkal. Ez Zsír!OrigoNe legyél mindig újrakezdő - Motiváld magad jógával!http://www.life.hu/ez-zsir/20150911-jogaiskola-a-jogaklikkel-motivacio-jogaval.htmlElőfordult már, hogy lelkesen, nagy lendülettel belekezesz valamibe, aztán idővel elszáll a lelkesedés, és mire észbe kapsz, már nem jársz jógázni, futni, zumbára vagy falat mászni? Ez olyan gyakori jelenség, hogy sok tanfolyamot úgy hirdetnek, „kezdőknek és újrakezdőknek". Mi lehet a titka azoknak, akik kitartóan végeznek egy-egy tevékenységet? Egyszerű és könnyen követhető tippjeink segítenek, hogy ne legyél mindig újrakezdő!Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.