Új évszak, új trendek, de Jessica Alba a régi - heti stílusmustra

fashion week heti stílusmustra öltözködés mustra Heidi Klum Jessica Alba Camila Alves
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dögös fekete rucik, nagyon színes kreációk és sok-sok őszi anyag - a világsztárok már abszolút képben vannak az új trendekkel. Egyedül Jessica Alba volt az, aki egy kicsit visszahozta a nyarat, de mi imádtuk. Hogy hogyan? Megmutatjuk a Life.hu heti stílusmustrájában!

Akik a narancspirosra voksoltak

Az ősz egyik slágerszíne a narancs; Emily Ratajkowski egy Balmain szettre voksolt, és tökéletes testén természetesen remekül áll a zakó-csipkenadrág kombó. Camila Alves is hozta a formáját, ő nude-dal kombinálta ezt az erőteljes színt.

Még mindig overall

De nemcsak miniruhában mutat jól Matthew McConaughey felesége: Camila Georges Hobeika overallja elegáns volt és nagyon stílusos. Bár ha overall, a héten nekünk Scarlett Johansson bőrrel kombinált Michael Kors szettje vitte a prímet: a kiegészítők és a smink is tetőtől talpig tökéletesek voltak.

Minimalizmus helyett

Idén a nagyon letisztult szettek mellé beférkőznek a színes, sokféle anyagot és mintát felvonultató szettek. Bár Lizzy Caplan szettje épp ezt az új hullámot mutatja be, nekünk kicsit sok ez a minta és színorgia, de az is lehet, hogy csak elszoktunk ettől a stílustól. Kate Bosworth szettje azonban maga volt a tökély - a színésznő Alexander McQueen-kreációjáért odáig vagyunk!

Valami más

Larsen Thompson gótikus istennőnek öltözött - a sötét rúzs egyébként talán merészen hat, de hatalmas slágernek ígérkezik. A művésznő szokatlan módon azonban nem tűsarkúra, hanem egy Adidas edzőcipőre voksolt, ami - bár elég szokatlan, de - jól mutatott a szetthez a vörös szőnyegen. Christina Milian nőcis lábbelit húzott, ám ő egy pólóruhára voksolt Mona Lisával a középpontban.

Jessica Albánál még nyár van

Egy nyarat idéző Jonathan Saunders Resort ruha, egy rózsaszín Jimmy Choo cipellő és bájos mosoly - Jessica Alba úgy döntött, kitolja még egy kicsit a nyarat. Mi imádtuk!

Forrás: AFP
Fémes csillogás, matt textúrák - így sminkelj idén ősszel!http://www.life.hu/trend/20150907-oszi-smink-2015-milyen-szinek-lesznek-az-iranyadok-larion-oscar-tippjei.htmlAz őszi sminkek mindig sokkal izgalmasabbak, mint a nyáriak, amikor a kánikula miatt a lehető legkevesebb festékből próbáljuk kihozni a maximumot. Larion Oscar sminkmestert kérdeztük arról, mire számíthatunk idén ősszel a sminkek terén. TrendThinkstockMTV Video Music Awards - Sokkoló ruhák az elmúlt évtizedekbőlhttp://www.life.hu/trend/20150827-mtv-video-music-awards-emlekezetes-ruhak-az-utobbi-20-evbol.htmlLassan tényleg vége a nyárnak, ezt pedig a szaporodó díjátadók is jelzik. Helyi idő szerint vasárnap este tartják Amerikában az MTV Video Music Awards díjátadót, ahol idén is garantáltan látunk majd jó pár botrányos szettet. Addig is, amíg várakozunk, összeszedtünk néhány olyan ruhakölteményt az utóbbi évekből, amelyek ezért vagy azért, de alaposan beleégtek a retinánkba. Trend--Szuper sminktrükk szeptemberre: monokróm, az új őrülethttp://www.life.hu/trend/20150828-szuper-sminktrukk-szeptemberre-monokrom-az-uj-orulet-larion-oscar-tippjei.htmlLassan vége a nyári sminkek időszakában, itt az ideje kicsit ősziesebbé varázsolni az arcunkat is. Larion Oscar sminkmester most elárulja, melyik a kedvenc szeptemberi sminktrükkje. TrendOrigoKelly Osbourne a mamabugyira esküszikhttp://www.life.hu/trend/20150830-kelly-osbourne-mamabugyiban-fotozta-magat.htmlMíg Kim Kardashian képtelen elszakadni az erotikus töltetű fehérneműs vagy bikinis fotóktól, addig Kelly Osbourne abszolút más stílusra esküszik.TrendOrigo5 kérdés a szépségről: Tombor Nellihttp://www.life.hu/trend/20150825-5-kerdes-a-szepsegrol-tombor-nelli-egykori-modell-gasztroblogger.htmlAz egykori modell jelenleg Amerikában él fotós férjével, mellette pedig minden idejét a főzésnek szenteli: bejutott a világ egyik legjobb szakácsiskolájába, a siker pedig borítékolható, hiszen nemcsak gyönyörű, de a konyhában is otthon van. A Life.hu sorozatában ezúttal Tombor Nelli mesél szépségtitkairól. Trend--Amal Clooney lábai viszik a prímet - heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150828-life-hu-stilusmustra-szerepel-benne-amal-clooney-rania-jordan-kiralyno.htmlA nyári bikinis sztárfotók után nagyon lassan, de beindul az élet a vörös szőnyegen. Mutatjuk is, kikre figyeltünk fel a héten - következzen a Life.hu heti stílusmustrája!Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.