kockás has szexi énekesnő villantás Bencsik Tamara edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Megasztár egykori versenyzőjének új képét látva teljesen elképedtünk, hiszen Tamara igazi álomalakot posztolt a követőinek. 

Az énekesnő komplett sportfelszerelésben pózol a tükör előtt, melyben tökéletesen látszik a kidolgozott, lapos hasa. Több rajongó is megjegyezte, hogy fantasztikusan néz ki a fotón, és ők is szeretnének maguknak ilyen tökéletes idomokat. Tamara csak ennyit fűzött a bejegyzések mellé: "Senki sem tökéletes"

Forrás: Facebook/Bencsik Tamara
Tanuld meg irányítani a figyelmedet!http://www.life.hu/ez-zsir/20151113-jogaiskola-a-jogaklikkel-iranyitsd-a-figyelmed-es-megkapod-a-valaszt-a-legnagyobb-kerdesre.htmlA jógagyakorlás egyik jótékony hatása, hogy megtanít irányítani a figyelmedet. Amíg sikerül figyelő pozícióba helyezkedned, addig maximálisan jelen vagy. Ha figyeled a tested, nem lehetsz azonos a testeddel. Ha figyeled a lélegzeted, nem lehetsz azonos a lélegzeteddel. Ha figyeled az elmédben zajló folyamatokat, akkor nem lehetsz azonos az elméddel. Akkor ki vagy valójában?Ez Zsír!ThinkstockVV Aurelio elkényelmesedett - Jó pár kiló felszaladt rá!http://www.life.hu/ez-zsir/20151112-vv-aurelio-kozel-tiz-kilot-hizott-az-uj-parja-mellett.htmlA Való Világ egykori győztese az elmúlt hónapokban tíz kilót hízott. A háttérben nem más, mint barátnője áll, aki túl finomakat főz neki. Ez Zsír!--Egyre tovább gyűrűzik a hazai élelmiszerbotrányhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151111-elelmiszerbotrany-tobb-tiz-tonna-por-alapu-termekek-toltelekek-visszahivasa.htmlKét hete robbant a hír: több mint 50 tonna, lejárt szavatosságú cukrászati alapanyagot találtak Budapesten. Azóta kiderült, hogy egyre többen érintettek az ügyben, felmerült jó néhány ismert ember neve is a céggel kapcsolatban. Hatalmas élelmiszerbotrány, netán csak valaki felfújja a dolgot? És ki törődik a fogyasztókkal? Ennek járt utána a Life.hu. Ez Zsír!ThinkstockMegtaláltuk a gumitestű nagypapát!http://www.life.hu/ez-zsir/20151111-megtalaltuk-a-legtorzabb-nagypapat-mbah-bejan-bar-68-eves-olyan-hajlekony-akar-egy-fiatal-balettos.htmlMbah Bejan 68 éves, de olyan hajlékony, mint egy fiatal balettos, igazi gumitestű matuzsálem, akinek mindenki a csodájára jár. Ez Zsír!--Benedek Tibor: „Nem szeretem a súlyzós edzéseket"http://www.life.hu/ez-zsir/20151111-benedek-tibor-olimpiai-bajnok-europa-es-vilagbajnok-vizilabdazo-arrol-vallott-hogyan-edz-miota-nem.htmlA háromszoros olimpiai bajnok, Európa- és világbajnok vízilabdázó, aki jelenleg a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya, a Life.hu-nak elmesélte, hogyan tartja formában magát, amióta edzőként tevékenykedik.Ez Zsír!--A bicepszem a védjegyem - Nők, akik főleg karra gyúrnak a sztárvilágbanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151107-hiressegek-akiknek-nagyon-eros-a-felsoteste-a-sztarvilagban.htmlA testük a védjegyük, efelől semmi kétség. Vannak, akik hatalmas és formás popsijukkal hódítanak, mások a kebleiknek köszönhetik hírnevüket, és persze olyanok is akadnak, akiknek gyakorlatilag minden porcikájuk tökéletes. De lássuk, kik azok a világsztárok, akik úgy érzik, méretes és formás bicepsz nélkül mit sem ér az élet... Ez Zsír!AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.