Napi két óra, és olyan feneked lesz, mint Gwyneth Paltrow-nak

Forrás: AFP -
popsi edzésterv Gwyneth Paltrow fenék edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
43 éves, az Oscar-díjas színésznő alakját bármelyik huszonéves megirigyelné. A kétgyerekes világsztár nemrég elárulta, hogyan őrzi meg vonalait.

Nemrég a Life.hu is rácsodálkozott, mennyire jó formában van a 43 éves Gwyneth Paltrow, akit a minap egy szál bugyiban fotóztak a napfényes Malibuban. Köztudott, hogy a Vasember és a Szerelmes Shakespeare sztárja imád egészséges életmódjával kapcsolatos titkokat megosztani a rajongóival, és ezúttal sem tett másképp.

Forrás: AFP

Chris Martin exneje a Goop nevű weboldalán mutatta be, hogy milyen gyakorlatokra esküszik, továbbá az is kiderült, hogy 2 órát edz hat alkalommal egy héten egy előre meghatározott edzésterv mentén, amelyet a Madonnát és Jennifer Anistont is megmozgató sztáredző, Tracey Anderson állított össze neki.

Nagyon nehéz, de azt mondták nekem, hogy megesküsznek, hogy 10 nap után látszani fog az eredmény. Fél kilós súlyokkal végzem a gyakorlatokat, aztán dance aerobicozok

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával! Sztárvendégünk ezúttal Czutor Zoli lesz, akivel a nőideálról beszélgetünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.