Kiderült! Így őrzi meg alakját Katalin hercegné húga, Pippa Middleton

Forrás: AFP/Miguel Medina -
alak diéta Pippa Middleton testvér Katalin hercegné húg étkezés életmód mozgás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit hercegné 32 éves testvére egy nemrég adott interjújában árulta el étkezési szokásait. Érdemes ellesni tőle!

Pippa Middleton annak idején nővére, Katalin hercegné esküvőjén hívta fel magára a világ figyelmét elképesztően formás hátsójával. Azóta persze bebizonyította, hogy ő több, mint egy csinos popsi, és az alattvalók, valamint a fitneszőrültek ma is nagy érdeklődéssel figyelik, hogyan tartja magát formában a köztudottan sportőrült Pippa.

Forrás: AFP/Miguel Medina

Hozzátette: ha épp nem készül valamilyen versenyre vagy eseményre, akkor sokkal megengedőbb magával szemben, ám egy-két héttel előtte visszatér az egészséges étkezésre: kerüli az alkoholt, a cukrokat és a feldolgozott élelmiszereket.

Áprilisban lemondunk az édességről

A kihívás éve a harmadik próbatételhez érkezett. Április havában nemet mondunk mindenféle édességre: süteményekre, tortákra, csokikra, cukrokra. Kövesd a következő 5 pontot - kattints ide értük!

Kemény szavakkal üzent a testmegszégyenítő trolloknak a bikinis Keshahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160329-kesha-enekesno-kemeny-szavakkal-uzent-a-testmegszegyenito-kommenteloknek.htmlA korábban étkezési zavarral is megküzdő énekesnő Instagram-oldalán osztotta ki az internet népét. Ez Zsír!OrigoRettenetesen soványra fogyott George Clooney felesége - Friss fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20160401-amal-clooney-george-clooney-felesege-csontsovanyra-fogyott.htmlA filmsztár ügyvédnőként ténykedő felesége még az eddigieknél is vékonyabban kapták lencsevégre. Ez Zsír!--Nagyon lefogyott Király Lindahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160322-kiraly-linda-enekesno-nagyon-lefogyott.htmlAz elmúlt időszak alatt rengeteget karcsúsodott az énekesnő, aki nemrég Facebook-oldaláról köszönt be rajongóinak öccse esküvőjéről. Ez Zsír!--Napi 3 órát edz a 73 éves fitnesznagyi, Janice Lorrainehttp://www.life.hu/ez-zsir/20160311-janice-lorraine-73-eves-fitneszmodell-ausztralia-legidosebb-testepitoje.htmlJanice 55 évesen, nyugdíjba vonulása után kezdett el edzeni. Ma ő Ausztrália legidősebb testépítő bajnoka. Ez Zsír!--Speciális robotkarral emelgeti a nehéz súlyokat a félkarú testépítőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160309-mak-okun-felkaru-testepito-robotkarral-edz.htmlMak Okun egy 24 éves testépítő az egyesült államokbeli Arizonából, aki egy veleszületett rendellenesség miatt fél karral éli az életét, és végzi ugyanazokat a gyakorlatokat, mint egészséges társai. Ez Zsír!--Micsoda test! Elképesztően néz ki a 42 éves Gabriela Spanichttp://www.life.hu/ez-zsir/20160307-gabriela-spanic-szappanopera-sztar-elkepesztoen-nez-ki-42-evesen-bikiniben.htmlA Paula és Paulina és A bosszú angyala sorozatok sztárja bikiniben köszönt be rajongóinak a Facebook-oldalán. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.