Nem volt igazi Pippa Middleton kerek feneke?

Forrás: Northfoto -
fehérnemű esküvő Pippa Middleton popsi Katalin hercegnő fenék alakformálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg esküvője óta eltelt három év, ideje előállni egy újabb pletykával. Ezt gondolhatta Stephane Bern protokollos, aki leleplezte a csinos hátsó titkát.

Három évvel ezelőtt Pippa Middleton csinos popsija szinte ellopta a show-t Katalin hercegné, akkor még Kate Middleton elől. Akkoriban övé volt a legirigyeltebb hátsó Nagy-Britanniában - idén januárban ezt a címet Kelly Brook kapta, Pippa Middleton pedig a harmadik helyre csúszott vissza a popsilistán. Kíváncsiak vagyunk, hogyan változna most a szavazás, amikor kiderült: Pippa kerek idomai nem is eredetiek.

Forrás: Northfoto

Legalábbis ezt állítja a francia protokollszakértő, aki szerint a hercegné testvére hamis popsit viselt, mivel tudta, több millió ember fogja látni a fenekét. "Az egész csak illúzió" - mondta a szakember, aki szerint speciális alakformáló fehérnemű segítette a sikerhez Pippát, akinek amúgy lapos feneke van. (Az viszont valószínűleg elég kemény, mivel Pippa Middleton rajong a fegyencedzésért.) 2014 februárjában egyébként maga Pippa Middleton is viccesen bevallotta, mennyire megváltoztatta az életét az esküvőn viselt ruha, amely a kelleténél valóban testkövetőbb szabású volt.

/1404/Katal2014428162347

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.