Less be a BikiniBody győztesének, Teodórának és Katus Attilának első edzéseire

Forrás: LifeNetwork/BikiniBody -
BikiniBody egészséges életmód Katus Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu BikiniBody programjának győztese, Teodóra már el is kezdte a közös edzést Katus Attilával. Nézd meg, hogyan alakult az első pár órájuk!

Tornázz mindennap Katus Attilával a LifeNetwork tévében. Várunk egy közös edzésre reggel 7-kor, délután 3-kor és este 7-kor. Nincs kifogás! Bikini body Katus Attilával!
Miért fontos és mi a helyes módja? Katus Attila elárulja a bemelegítés és a levezetés titkait!http://www.life.hu/ez-zsir/20160425-igy-kell-helyesen-elvegezni-a-bemelegitest-es-az-edzes-utani-levezetest.htmlMiért elengedhetetlen az edzés előtti bemelegítés és a sportolást követő levezetés? Hogyan kell maximális hatékonysággal elvégezni? Olvasd el Katus Attila tanácsait! Ez Zsír!--Te sem iszol eleget? 5 tipp, hogy könnyen lecsússzon a napi 2 liter vízhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160422-tippek-vizivashoz.htmlAzt valószínűleg már mindenki tudja, hogy aki fogyni szeretne, annak sok folyadékot kell fogyasztania. A diétázók mégis gyakran esnek abba a hibába, hogy a jobb ízélmény miatt nem vizet, hanem üdítőt isznak. Milyen jó lenne, ha az ember ugyanúgy tudna sóvárogni a víz után, ahogy egy szelet csoki vagy egy finom sütemény után. Pedig ez nem is lehetetlen, csupán trükközni kell egy kicsit, és a sima vizet úgy kell ízesíteni, hogy az egyszerre legyen finom és egészséges. Ez Zsír!--Így étkezz változatosan a diéta alatt is – A BikiniBody dietetikusának tippjei!http://www.life.hu/ez-zsir/20160422-abonyi-orsi-a-katusfood-dietetikusa-ad-tanacsokat-a-valtozatos-etkezesrol.htmlAbonyi Orsi okleveles táplálkozási szakember, a Katusfood dietetikusa a BikiniBody program két és fél hónapja alatt minden pénteken hasznos tanácsokkal jelentkezik, hogy ezzel is közelebb kerülhessetek a célhoz, a megérdemelt bikiniformához. Ez Zsír!ThinkstockAz alacsony szénhidráttartalmú diéta legnagyobb buktatóihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160419-ezek-a-szenhidratszegeny-dieta-legnagyobb-buktatoi.htmlSokan követik az alacsony szénhidráttartalmú diétát, de szinte mindenki elkövet egy-két hibát, amivel a saját dolgát nehezíti, és ami miatt az eredmény várat magára. Az alábbiakban a leggyakoribb tévedéseket írtuk össze Ez Zsír!OrigoFogyókúrázol? 5 tipp, ha tartós eredményre vágyszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160420-5-tipp-ha-tartos-eredmenyre-vagysz-a-fogyokuraban.htmlSok fogyókúrázónak nem sikerül kialakítania azt a rendszert az életében, ami által tartós eredményt érhetne el. Így pedig beindul a jojóeffektus, vagy éppen örökre felhagy a diétával. De ezt semmiképpen ne tedd, inkább kövesd a tippjeinket. Ez Zsír!--5 sport, ami a legtöbb kalóriát égetihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160415-5-sport-ami-a-legtobb-kaloriat-egeti.htmlA kalóriaégetés a célod? Válassz olyan sportokat, amelyek a leghatékonyabbak ebben. De mennyi kalóriát égetnek pontosan a különböző edzésformák? A cikkünkből kiderül! Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.