Öt hét kemény edzés után ennyit változott a BikiniBody győztese

Forrás: Kovács Teodóra -
BikiniBody egészséges életmód Katus Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teodóra, a Life.hu és Katus Attila BikiniBody programjának győztese közel öt hete kezdett bele az életmódváltásba. Megkérdeztük tőle, hogy érzi magát, és mi változott azóta, hogy egy profi edző és dietetikus figyeli a munkáját.

Mióta tart Attilával a közös munkátok?

Április 18-án indult a program, úgyhogy már az ötödik hétben járunk.

Teodóra és Katus Attila Forrás: Kovács Teodóra

Mennyit edzel egy héten?

Heti hat edzésem van. Kétszer személyi edzésre járok Attilához, kétszer aerobikra, és Attila kérése szerint hetente kétszer megyek futni.

Futás nélkül nincs BikiniBody

Katus Attila a heti kétszeri futást javasolta a BikiniBody győztesének, Teodórának a személyi edzések és az aerobikórák mellett. Ő pedig rendre teljesíti is az elvárást, habár túl sok kilométert még nem bír, a táv egyre jobban növekszik. Nézd meg a futásáról készült videót!

Mi volt a legnehezebb az elmúlt hetekben?

Az edzéseken vannak még olyan feladatok, amiket nehezen tudok megcsinálni, de megpróbálom a maximumot teljesíteni.

Forrás: Dreamstime

Mit élvezel legjobban a közös munkában?

A biztatást, kedvességet, a jó hangulatot, a hatékony edzést. Nagyon jó egy hozzáértő csapat kezében lenni.

Volt, hogy kihagytál edzést, vagy esetleg bűnöztél édességgel?

Mindegyik edzésen részt vettem, egyetlenegyet sem hagytam ki. Bűnözni sem bűnözök, mert napi szinten egyeztetek Abonyi Orsi dietetikussal, hogy milyen ételeket javasol, edzés előtt, után, valamint szabadnapon.

Teodóra Forrás: Kovács Teodóra

Voltak mélypontok?

Eddig még szerencsére nem, amiben valószínűleg nagy szerepe van a lelkesítő közegnek. Reggelente néha tudnék még tovább aludni, de ezt leszámítva testileg és lelkileg is rendben vagyok.

Mennyit fogytál?

Eddig 3 kilót.

Katus Attila: "Ne akarj minden eszközt bevetve, az egészségedet feláldozva a legjobban kinézni. Inkább élj egészségesen!"


Katus Attila, aki a BikiniBody program keretein belül egy fiatal lánynak, Teodórának az életmódváltását segíti és felügyeli, ezúttal arról ír, hogy milyen az ideális női test, és hogyan kell látni a különböző fogyókúrákat és diétákat, illetve miért kell ezek helyett az egészséges életet választani. Olvasd el Attila beszámolóját!
Mindenképpen otthon akarsz edzeni? Ezeket a szabályokat tartsd be!http://www.life.hu/ez-zsir/20160509-az-otthoni-edzes-szabalyaiba-katus-attila-avat-be.htmlTény, hogy a rendszeres testmozgást végzők 90 százaléka képtelen otthon edzeni. Sokan évente többször hozzákezdenek, de aztán különböző okok miatt mindig abbahagyják. Ahhoz, hogy az otthoni edzés sikeres legyen, több szabályt is be kell tartani. Hogy melyek ezek? Katus Attila elárulja! Ez Zsír!--5 dolog, amiért a sárgabarack a legjobb gyümölcshttp://www.life.hu/ez-zsir/20160512-csodas-naperlelte-finomsag-sargabarack-a-nyar-sztarja.htmlA lédús és édes sárgabarack a nyár igazi sztárja. Imádjuk a fáról szedve, imádjuk lekvárban, süteményben, smoothie-ban és joghurtban is. Még jó, hogy egy szuperegészséges gyümölcsről van szó! Ez Zsír!--3 étel, ami teljes kiőrlésű változatban finomabbhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160512-3-etel-ami-teljes-kiorlesu-valtozatban-finomabb.htmlA májusi hónap kihívása szerint csak teljes kiőrlésű termékeket fogyasztunk. Ez nem is annyira nehéz feladat, mint az ember elsőre gondolná, hiszen már a pékségek és a boltok is rengeteg ilyen áruval várják a vásárlókat, ráadásul az otthoni sütés-főzésnél is könnyen lecserélheted a hagyományos lisztet. Nézzük, melyek azok az ételek, amelyek teljes kiőrlésű liszttel is isteni finomak. Ez Zsír!--Ezért figyelj oda arra, hogy mit reggelizel – A BikiniBody dietetikusának tippjeihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160512-a-bikinibody-dietetikusanak-abonyi-orsinak-harmadik-beszamoloja.htmlAbonyi Orsi táplálkozási szakember, a Katusfood dietetikusa a BikiniBody program két és fél hónapja alatt minden pénteken hasznos tanácsokkal jelentkezik, hogy ezzel is közelebb kerülhessetek a célhoz, a megérdemelt bikiniformához. Ez Zsír!--Miért fontos az aerobik? Katus Attila órájáról jelentkezünk!http://www.life.hu/ez-zsir/20160511-katus-attila-aerobik-orajarol-jelentkezunk-a-bikinibody-nyertesevel-teodoraval.htmlA Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté ezúttal egy aerobic órán lepte meg Katus Attilát és a BikiniBody győztesét, Teodórát. Ez Zsír!--A kiegyensúlyozott táplálkozás 7 szabályahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160506-a-kiegyensulyozott-taplalkozas-7-szabalya.htmlKi ne szeretne karcsúbb, egészségesebb és nagyobb önbizalommal megáldott lenni, különösen ilyenkor, amikor közeledik a nyár? A sikerhez vezető út első lépése az elhatározás, amit aztán a helyesen kivitelezett megvalósításnak kell követnie. Már-már köztudott, hogy az egészséges életmódot 70%-ban az étkezés, 30%-ban a sport határozza meg. Ezért most a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz adunk tippeket! Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.