Britney Spears igazi istennővé gyúrta magát: szuperszexi klip!

szexi videó Britney Spears edzés énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hol vannak már azok az idők, amikor Britney Spears komoly súlyproblémákkal küzdött. A világsztár csúcsformában van!

Az önmegtartóztatás és a rendszeres edzés a legtöbb embernek nagy nehézséget okoz, így hatalmas akaraterőről tesz tanúbizonyságot az, aki elhatározza magát az életmódváltás mellett. Britney Spears is megtette ezt a nagy lépést, miután rengeteg durva kommentet kapott kivillanó hurkái miatt. Most azonban nincs oka panaszra: szexi felsőtesttel és formás popsival tért vissza a világot jelentő deszkákra. Nemrég elkészült a legújabb videóklipje, melyben egy falatnyi ruhában rázta magát. Nézd meg te is a felvételt:

Dreaming a mile a minute. The #MakeMe video is now on @vevo britney.lk/makemevideo

Britney Spears (@britneyspears) által közzétett videó,

Tényleg egészséges a pokémonvadászat, vagy átvertek minket?http://www.life.hu/ez-zsir/20160805-tenyleg-vannak-egeszsegugyi-elonyei-a-pokemon-go-oruletnek.htmlIgaz, hogy a telefonos alkalmazás megmozgatja az embereket, de ennél egészségesebb módszerek is vannak arra, hogy kialakíthassuk a mozgás szeretetét. Ez Zsír!OrigoFájdalom, striák, megereszkedett keblek – Az aktív testmozgás súlyos kárt tehet a mellekben!http://www.life.hu/ez-zsir/20160802-az-aktiv-testmozgas-kart-tehet-a-mellekben-hasznalj-sportmelltartot.htmlRengetegen edzenek napi szinten, ehhez képest a nők mintegy 80 százaléka nem megfelelő sportmelltartót hord. Márpedig ez azért is fontos, mert az aktív testmozgás akár kárt is tehet a mellekben. Ez Zsír!OrigoDenise Richards épp olyan dögös bikiniben, mint 20 évehttp://www.life.hu/ez-zsir/20160802-denise-richards-szineszno-nagyon-szexi-bikiniben.htmlA színésznő szinte semmit sem változott az utóbbi években: bikinialakja még mindig kifogástalan. Ez Zsír!--A nyár legmenőbb sütije: így készül a sajttortahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160729-sajttorta-gyumolcsokkel.htmlMiért imádjuk a sajttortát, különösen nyáron? Mert a forróságban egy könnyű, nem túl édes, frissítő édességre vágyunk. Így amikor nem a házi készítésű jégkémre szavazunk, akkor jöhet a sajttorta. Ez Zsír!OrigoÉvekig csak citromos lekváron élt, így néz ki a fiatal lány http://www.life.hu/ez-zsir/20160727-17-evesen-valtoztatott-eletmodot-a-fiatal-lany-evekig-lekvaron-elt.htmlJodie Brown évekig súlyos étkezési rendellenességgel küzdött. A 17 éves lány problémája most megoldódni látszik. Ez Zsír!OrigoTóth Vera elképesztően jól néz ki: egyre vékonyabb!http://www.life.hu/ez-zsir/20160727-toth-vera-elkepesztoen-jol-nez-ki-egyre-tobbet-fogy-az-enekesno.htmlTóth Vera több sikertelen fogyókúra után most elképesztő formában van. A 31 éves sztár megmutatta, mennyire lefogyott. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.