Hosszú Katinka tényleg megérdemli az Iron Lady kifejezést

úszónő fotó szexi Iron Lady Hosszú Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Forbes magazin szerint idén is Hosszú Katinka a legértékesebb magyar sportoló. Kétség sem fér hozzá, hogy ez a helyes döntés! 

"Jó reggelt! Jó munkát!" – írta a bejegyzés mellé Katinka, aki elképesztően fest a fotón. A kép láttán nyugodtan megállapíthatjuk, hogy a 26 éves világbajnoknak a teste is világbajnok. A magyar úszó titkát sokan próbálták már megfejteni, ő pedig most közösségi oldalán adott ízelítőt abból, mi is rejtőzhet eredményessége mögött.

Jó reggelt! Jó munkát! #HWAPO #IronLady #IronNation Good morning! Good grinding!

Iron Lady (@hosszukatinka) által közzétett fénykép,

Wow! Hosszú Katinka tizenegy éremmel zárta a moszkvai világkupát

Hosszú Katinka hét arany- és négy ezüstéremmel zárt Moszkvában, a rövid pályás úszó-Világkupa harmadik állomásán.
Döbbenetesen néz ki a 70 éves testépítő dédnagymamahttp://www.life.hu/ez-zsir/20161012-a-70-eves-testepito-dednagymama-mary-clayton-dobbenetesen-nez-ki.htmlNem a 70 évesek átlagos életét éli Mary Clayton, aki a pihenés és a kötögetés helyett az edzőteremben tölti az idejét. Hetente pontosan hat napot edz és munkáját nemrég egy díjjal is elismerték: megnyerte a 60 felettiek testépítő versenyét. Ez Zsír!OrigoBo Derek 59 évesen is egy szexbombahttp://www.life.hu/ez-zsir/20161008-az-59-eves-bo-derek-remek-formaban-van.htmlBo Derek egy egész generáció szexszimbólumává vált, köszönhetően az 1979-es Bombanő című filmnek. Bár azóta több mint 35 év is eltelt, a színésznő még most is méltán büszke lehet alakjára. Ez Zsír!OrigoKiderült: megtalálták az elhízás okáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20161007-kiderult-a-cambridge-i-egyetem-kutatoi-rajottek-mi-okozza-az-elhizast-egy-genmutacio.htmlA kutatók kapcsolatot találtak egy ritka génhiba és az ételek iránti vágy között. Kiderült, hogy emiatt egyes emberek jobban vonzódnak a zsíros ételekhez, míg a cukros élelmiszereket nem részesítik előnyben. Ez Zsír!--Taylor Lautner hasizmai még mindig tökéletesekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161006-taylor-lautner-az-alkonyat-szinesze-hasizmai-meg-mindig-tokeletesek.htmlAhhoz kétség sem férhet, a fiatal sztárok között Taylor Lautnernek van a legszebb hasizma. Ezt a színész ismét bebizonyította! Ez Zsír!AFPMagyar sztárok, akik az életmódváltásra esküsznekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160927-magyar-sztarok-akik-az-eletmodvaltasra-eskusznek-nagy-adri-horvath-eva-es-a-zabkasakiralyno.htmlA divatdiétákkal és a koplalással ugyan gyorsan lehet látványos eredményeket elérni, ám a szervezetet sokként éri az éhezés, ráadásul a fogyókúra végével ismét visszakúsznak a leadott kilók. Az életmódváltáshoz több energia és kitartás kell, ám megéri, mert egy életre szól. Horváth Éva, Nagy Adri és a Zabkásakirálynő is az életmódváltásra voksolnak! Ez Zsír!--Zsírégető ételek fogyókúrázóknak – Duplázd meg a sikert!http://www.life.hu/ez-zsir/20160928-zsirgeto-etelek-fogyokurazoknak.htmlDiétázni nem könnyű dolog, ám akadnak olyan zsírégető ételek, vagy éppen italok, amelyek segítségével megduplázható a siker. Íme, néhány szuper tipp! Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.