Elképesztő bikinialakot villantott az 58 éves Sharon Stone

Forrás: AFP/Photo12 -
Sharon Stone Ez Zsír! bikinialak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű színésznő a Malibun strandolókat kápráztatta el szuperdögös bikinialakjával. Hihetetlen, hogy Sharon 58 éves, de ennek a testén még nyoma sincs!

Falatnyi bikinifelső és forrónaci: így röplabdázott a malibui Zuma Beach-en Sharon Stone következő filmje, az "A Little Something For Your Birthday" forgatásán. A sztár mesésen néz ki, ehhez kétség sem férhet. A róla készült friss képeket itt meg is nézheted.

Forrás: Collection Cinema / Photo12 / AFP

A filmben egyébként az úszófenomén Ryan Lochte is szerepet kapott, és egy divattervezőről szól, aki a sikert és a szerelmet keresi. A filmben az ő életét mutatják be, minden évben, a nő születésnapján.

Sharon Stone egyébként vitathatatlanul Hollywood egyik legszebb színésznője, hiszen még 58 évesen is szexi, karcsú és izmos. Sőt, a cicijei is hibátlanok, így azt is megteheti, hogy melltartó nélkülflangáljon, amikor csak akar.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.