Te tudnál mindennap valami jót cselekedni? Tedd próbára magad!

Forrás: Youtube -
kihíváséve2016 december kihívás jó cselekedet ünnepek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Novemberben megfogadtuk, hogy bármerre is járunk, a lépcsőt választjuk a liftezés helyett, beiktatva ezzel a mindennapjainkba a testmozgást. Az év utolsó kihívásában nem a testünkre, hanem a lelkünkre helyezzük a hangsúlyt, és ennek jegyében mindennap cselekszünk valami jót.

Decemberben, az ünnepek közeledtével mindenki egy kicsit emberségesebb, egy kicsit figyelmesebb, mint az átlagos hétköznapokon. Pedig mennyivel jobb hely lenne a világ, ha ez lenne az általános viselkedésünk. Éppen ezért erre a hónapra azt a kihívást találtuk ki, hogy mindennap cselekszünk valami jót. Ugyanazzal a céllal tesszük mindezt, mint a korábbi hónapok próbáit, hiszen a kihívásokból lesznek a megszokások.

Cselekedj mindennap valami jót! Forrás: Youtube

Nem kell nagy dolgokra gondolni, egy mosoly, egy ölelés, egy apró gesztus jelenti a legtöbbet, legyen szó akár családtagról, akár idegenekről. Vedd észre, hogy kinek mire lenne a legnagyobb szüksége, és próbálj meg segíteni a környezetedben élőknek. Hagyj egy titkos üzenetet, vegyél csokit egy rászorulónak, adj egy plusz ölelést az egyik szerettednek.

Fotózd le nekünk mindennap. hogy éppen kivel és hogyan tettél jót. Várjuk a képeket az Instagramra vagy a Facebookra #lifekihívásjótcselekszem hashtaggel ellátva.

200 liter cukrozott üdítő évente - Ennyiről kellene leszoktatni egy átlagos tinédzserthttp://www.life.hu/ez-zsir/20161128-200-liter-cukrozott-uditot-iszik-egy-atlagos-tinedzser-egy-evben.htmlMegdöbbentő felmérés készült Nagy-Britanniában, ami a fiatalok cukros üdítőre vonatkozó fogyasztási szokásait vizsgálta. Az eredmény meglehetősen döbbenets lett, ugyanis egy átlagos brit tinédzser 11 és 18 éves kora között nagyjából egy fürdőkádnyi cukros italt fogyaszt el egy év alatt. Ez 200-300 liternek felel meg. Ez Zsír!--Amit minden diétázónak ki kell próbálnia: a karfiolrizshttp://www.life.hu/ez-zsir/20161125-a-karfiolrizs-az-egeszseges-etrend-egyik-alapja.htmlUnod a diétát? Nem tudod, mivel színesítsd az étrendedet? A karfiolrizs az az étel, amit mindenkinek be kellene iktatnia a hétköznapokba. Hogy miért? Eláruljuk! Ez Zsír!--Vigyázz a kialvatlansággal! Súlyos elhízáshoz vezethethttp://www.life.hu/ez-zsir/20161125-elhizashoz-vezethet-a-kialvatlansag.htmlÉrdemes odafigyelni az elegendő és minőségi alvásra, kutatások szerint ugyanis egy kialvatlan éjszaka után több kalóriát fogyasztunk, mint általában. Hogy miért van ez így? Íme, a tudományos magyarázat és néhány tipp, hogy ne legyen problémád a jó alvással! Ez Zsír!Origo5 egyszerű lépés egy boldogabb és kiegyensúlyozottabb napérthttp://www.life.hu/ez-zsir/20161122-egyszeru-lepesek-egy-boldogabb-es-kiegyensulyozottabb-napert.htmlMindennap újra és újra le kell győznöd önmagad. Mindennap újra és újra igent kell mondanod az egészséges életmódra, a helyes táplálkozásra, a mosolygásra, a boldogságra, hiszen minden életmódváltás ott kezdődik, hogy megnyersz egy napot, aztán egy újabbat, és így tovább. Íme, 6 egyszerű lépés a könnyű elindulásért! Ez Zsír!Origo10 egyszerű és gyors mód, hogy elégess 100 kalóriáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20161118-10-egyszeru-es-gyors-mod-hogy-elegess-100-kaloriat.htmlTudtad, hogy 100 kalóriát akár játszva is leadhatsz? Kezdőknek és azoknak, akik nehezen veszik rá magukat a mozgásra, különösen ajánljuk ezeket a mozgásformákat. 100 kalóriához ugyanis nem feltétlenül kell azonnal bérletet venni, vagy durván leizzadni, így elsőre könnyebben beilleszthető a napi rutinba, mint az edzőtermi edzés. Hajrá! Ez Zsír!OrigoA mindenmentestől a karácsonyi ízvilágig – Variációk zabkásárahttp://www.life.hu/ez-zsir/20161117-a-mindenmentestol-a-karacsonyi-izvilagig-zabkasavariaciok-a-mindennapokra.htmlCsodálkozva nézel a zabmániás barátnődre, aki mindennap zabkását reggelizik? Nem érted, hogy lehet minden reggel ugyanazt enni? A titok abban rejlik, hogy ezerféle variációban készíthető el, így tényleg mindennap élvezheted a jótékony hatásait! Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.