Jennifer Aniston bikiniben napozott - Fotó!

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com -
Justin Theroux Courteney Cox bikini Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Aniston a kikapcsolódásra szavazott, ezért Mexikó egyik gyönyörű tengerpartján süttette a hasát férjével és legjobb barátnőjével, Courteney Coxszal. A 48 éves színésznő nem rejtegette alakját, ami nem is csoda, hiszen még mindig dögös bikiniben.

Szikrázó napsütés és forróság: ebben volt része Jennifer Anistonnak Mexikó egyik gyönyörű tengerpartján. A színésznő kiélvezte a pihenés minden pillanatát, de nem egyedül! Férjével, Justin Theroux-val és legjobb barátnőjével, Courteney Coxszal töltötte az idejét.

Jennifer Aniston korábban is megmutatta már magát bikiniben Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com

A 48 éves Jennifer Aniston sokat sütkérezett, tette ezt persze bikiniben – már nem először –, a rajongók és a lesifotósok legnagyobb örömére. Nekik hála most mindenki megcsodálhatja, hogyan is néz ki a színésznő fürdőruhában, hiszen a paparazzók rengeteg képet készítettek a napozó sztárokról. Természetesen Courteney Cox is nekivetkőzött, és az ő teste is irigylésre méltó, főleg ahhoz képest, hogy már 52 éves. A napozós kirándulásukról készült képeket itt nézheted meg.

Diétája az életmódja lett: így fogyott 65 kilót Eszter http://www.life.hu/ez-zsir/20170213-sikertortenet-doczi-eszter-65-kilot-fogyott-eletmodvaltasa-utan.htmlMi mindent lehet elérni akaraterővel? Dóczi Eszter története bizonyítja, hogy bármit. A 21 éves lány 130 kiló volt, amikor a hitetlenkedők ellenére is belevágott az életmódváltásba. A sport és az egészséges étkezés az élete részévé vált, így lett belőle egy magabiztos, erős, egészséges fiatal. Ez Zsír!--Daruval emelték ki otthonából az 500 kilós nőthttp://www.life.hu/ez-zsir/20170213-daruval-hoztak-ki-a-vilag-legkoverebb-nojet-az-otthonabol.html25 éve nem volt már az utcán az az egyiptomi nő, akit jelenleg a világ legkövérebb embereként tartanak számon. Az 500 kilós asszonyt daruval hozták ki a lakásából. Ez Zsír!--Belenézhetsz a tányérjukba - Ezt ették a celebek a Story-gálánhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170212-2017-story-gala-vacsora.htmlAzt már tudjuk, hogy kik kapták a 2017-es Story-gála díjait, és azt is, hogy milyen ruhában jelentek meg celebjeink a rangos eseményen. Arról azonban kevés szó esik, hogy mi ilyenkor a menü, mit kap vacsorára az illusztris társaság. Most itt az alkalom, belenézhetsz a hírességek tányérjába! Ez Zsír!--Diétás receptek: tésztaételek, amelyekhez nincs is szükség tésztárahttp://www.life.hu/ez-zsir/20170210-tesztaetelek-amik-liszt-nelkul-is-elkeszithetok.htmlPersze nem kell mindig liszt nélkül étkezni, hiszen rengeteg fajtája van már, ami sok-sok vitamint és rostot tartalmaz, ami természetesen elengedhetetlen a szervezet számára. Néha azonban mégis izgalmas kísérletezni, így ezeket a recepteket is azoknak ajánljuk, akik nyitottak az újdonságokra és az egészséges ételekre, és még a spagettit is kipróbálnák tészta nélkül. Ez Zsír!ThinkstockIlyen Rubint Réka spártai edzése: Abaházi Csaba és Vágó Piros kipróbálta!http://www.life.hu/ez-zsir/20170209-abahazi-csaba-es-vago-piros-kiprobalta-rubint-reka-edzeset.htmlRubint Réka óráin hétről hétre több százan izzadnak, szinte lépni sem lehet a sok tornázó embertől. Két különleges vendéget mégis beszuszakoltak a zsúfolt terembe: Abaházi Csaba és Vágó Piros is kipróbálták, mennyire is kegyetlen edző Réka. Ez Zsír!OrigoBarack Obama szörfözéssel tölti szabadnapjaithttp://www.life.hu/ez-zsir/20170208-barack-obama-kiprobalta-a-szorfozest.htmlObama láthatóan nagyon élvezi, hogy már nem kötik szigorú szabályok és igyekszik olyan dolgokkal tölteni a szabadságát, amiket azelőtt nem tehetett meg. Nemrég szörfözni volt nagy cimborájával, a milliárdos Richard Bransonnal. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.