Emberek, akik őrületes súlyfeleslegtől szabadultak meg

Forrás: Reddit -
fogyás előtte-utána
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezeket a képeket végignézve már nem is tűnik olyan lehetetlen küldetésnek ledobni néhány kilót. A fürdőruhaszezonra készülve töltekezzünk mások sikereiből. 

Minden leadott kiló mögött kemény munka, önfegyelem és kitartás áll, amit azok az emberek el sem tudnak képzelni, akik még nem voltak túlsúlyosak. Ezeket a fotókat elnézve kiderül, hogy nincs lehetetlen, és sosem késő változtatni az életünkön.

50 kilótól szabadult meg a férfi Forrás: Reddit

Ez a férfi egy év alatt 50 kilótól szabadult meg, rendszeres sportolással és újragondolt étrenddel. Kerüli a cukrot, a kenyeret és a tésztaféléket, helyette sok zöldséget fogyaszt, és folyamatosan sportol. A fotóját látva megérte a befektetett munka, hiszen az egykor elhízott férfin ma már egy deka súlyfelesleg sincs.

63 kilót fogyott a nő Forrás: Reddit

Egy nő 63 kilót fogyott, ugyanis elhatározta, hogy 25 éves korára szeretne csúcsformában lenni. Sokáig zavarta, hogy lötyög a zsír a végtagjain, hogy nincs önbizalma, és szégyelli a külsejét. Erre azonban ma már semmi oka, hiszen elképesztően csinos fiatal nő lett belőle.

Ez az anya-fia páros együtt állt neki az életmódváltásnak Forrás: Reddit

Komplett családokat is megmozgathat egy-egy ilyen elhatározás. Van egy anya-fia páros, akik együtt álltak neki az életmódváltásnak. Mindketten túlsúllyal küzdöttek, de szerencsére nem várták meg, míg elhatalmasodott volna rajtuk a súlyfelesleg okozta baj. Így 4 év alatt sikerült formába hozniuk magukat: a fiúból igazi férfi lett, az édesanya pedig letagadhatna jó pár évet.

Ez a férfi 80 kilót dobott le Forrás: Reddit

Egy másik férfi 80 kilót dobott le, most pedig úgy fest, mintha nem is ugyanaz az ember lenne. Elmondása szerint nem tudta elfogadni magát súlyfelesleggel, mégis nagyon nehezen vette rá magát a változtatásra. Később azonban, ahogy lassacskán jelentkeztek az eredmények, hirtelen az élete is megváltozott. Energiával teltnek érezte magát, és a társasági élete is fellendült. Ma már bánja, hogy nem állt neki a munkának hamarabb – írta meg a Bright Side.

Hosszú Katinka 5 motiváló üzenete a sikerhez http://www.life.hu/ez-zsir/20170220-hosszu-katinka-ot-motivalo-uzenete-a-sikerhez.htmlHosszú Katinka ma kétségtelenül a legsikeresebb magyar sportember, de nemcsak hazai viszonylatban, világszinten is az egyik legelismertebb sportolók egyike. Az Iron Lady a küzdeni akarás, az erő, a kitartás, a fáradhatatlanság mintaképe, így van mit tanulni tőle. Ez Zsír!--Magzati korban dől el, hogy egészségesen fog-e táplálkozni a gyerekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170217-magzati-korban-kialakul-hogy-milyen-eteleket-fog-preferalni-a-gyerek.htmlTe hányszor tukmáltad a gyerekre a zöldséget, és ő hányszor utasította el bőgve? Lehet, hogy éppen te tehetsz arról, hogy a gyerek elutasítja, nem akarja megenni az egészséges ételeket. Legalábbis ez derült ki egy friss tanulmányból. Ez Zsír!--Receptvariációk egészséges fánkrahttp://www.life.hu/ez-zsir/20170217-egeszseges-fank-receptek.htmlA farsangi szezont sem kell teli hassal és bűntudattal zárni. Próbáld ki a klasszikus fánkok egészségesebb verzióit! Ez Zsír!--Édességfüggő vagy? 5 tipp, hogy leküzdd a szenvedélyedethttp://www.life.hu/ez-zsir/20170216-edessegfuggokent-igy-szokhatsz-le-a-cukorrol.htmlSok édességmániás gondolja úgy, hogy fogyókúrája vagy életmódváltása miatt le kell mondania az édes ízekről, de ez nincs így, hiszen a finomított cukor és az abból készült termékek egész pici szegmensei az édességeknek. Íme, néhány tipp, amivel könnyedén elkerülheted őket! Ez Zsír!--Schobert Norbi tévétornát indít az ATV-nhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170217-schobert-norbi-az-atv-n-indit-tevetornat.htmlSchobert Norbi hatalmas bejelentést tett, egy egykor legendás tévéműsort éleszt fel újra. A fitneszguruval újraindul a tévétorna az ATV-n! Ez Zsír!--Fogyókúra alatt is nassolhatsz - ha betartod ezeket a szabályokat!http://www.life.hu/ez-zsir/20170216-fogyokura-alatt-is-nassolhatsz-ha-betartod-a-szabalyokat.htmlA nassolás, az édesség utáni vágy sokak diétáját teszi tönkre, pedig annyiféle egészséges nassolnivaló van, csak tudni kell, hogy milyen alapanyagokat használhatunk fel az elkészítésükhöz. A fogyókúra alatti nassolás legfontosabb kérdéseit Nagy Dóra, a BioTechUSA edzés- és táplálkozási szakértője válaszolta meg nekünk. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.