Hihetetlenül szexi lett a kövér fiú - Fotó!

elhízott depresszió szexi férfi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyszerűen nem is lehet ép ésszel felfogni a látottakat, ugyanis az egykor depressziós, kövér fiúból igazi csábító férfi lett. Le a kalappal! 

Mark Ludlow folyamatos lelki terrorban élt, hiszen a kortársai már gyerekkorától kezdve durván becsmérelték a külsejét. Mark valóban túlsúlyos srác volt, ám a rengeteg sértés miatt az önbizalma is oda lett, utálta magát, nem tudott tükörbe nézni.

Íme egy előtte-utána fotó, ami többet mond minden szónál Forrás: Instagram

Folyamatosan rettegett, és már akkor hálás volt, ha egy napja bántalmazás nélkül telt. Utólag bevallotta, néha már az öngyilkosság is megfordult a fejében, hiszen állandó boldogtalanságban élt.

Egy napon azonban a rengeteg tépelődés és vívódás meghozta a várt eredményt: Ludlow vett egy nagy levegőt, és elhatározta, nem lesz többé csúnya, depressziós srác.

Életmódot váltott, komoly diétába kezdett, rendszeres sportolásba fogott, és nem állt meg addig, amíg nem tudott büszkén magára nézni. Természetesen azóta sem tért vissza a régi életéhez, hiszen a folyamatos sikerélmények csak még jobban erősítették abban, hogy amit csinál, az jó.

"Minden álmod valóra válhat, ha van bátorságod belevágni" – ez Mark életfilozófiája.

Hazudnak az előtte-utána fotók - Ez az igazság!

Tele vannak a közösségi oldalak előtte-utána fotókkal, amik csodálatos átalakulásokat mutatnak be. Egy lány azonban megelégelte ezeket a képeket, és úgy döntött, megmutatja, hogyan is készülnek! Szemfényvesztés az egész: minden csak a megfelelő pózon és a jó ruhán múlik. Fotók!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.