Kendall Jenner elképesztően sovány: nincs is dereka - Fotó!

Forrás: Frazer Harrison / Getty Images North America / AFP -
Kendall Jenner sovány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sosem volt súlyfelesleg Kendall Jenneren, mégis úgy tűnik, mintha a modell egyre csak fogyna. Legutóbbi képén elképesztően vékonynak tűnik, szinte nincs is dereka.

Kendall Jenner lóg ki a legjobban a Kardashian klánból, hiszen neki a hatalmas, gömbölyded idomok helyett inkább modellalkata van. Ezt a sztár is felismerte egészen hamar, nem véletlen, hogy ezirányba terelődött már nagyon korán a figyelme. Kendall egyre foglalkoztatottabb manöken, és úgy tűnik, minél több a munka, annál nagyobb rajta a nyomás, hogy vékonyabb legyen.

Kendall Jenner mindig is vékony volt, de talán mostanában már túlságosan sovány Forrás: Frazer Harrison / Getty Images North America / AFP

Pedig neki soha nem volt oka panaszra, hiszen egyetlen deka súlyfelesleggel sem kellett megküzdenie soha az életében, mégis úgy tűnik, hogy egyre soványabb és soványabb. A legutóbbi fotóján annyira vékonynak tűnik, hogy szinte nem is látszik a dereka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.