Így sportol várandóssága alatt Konkoly Ági, egykori szépségkirálynő

Konkoly Ági Ez Zsír! várandósság kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Konkoly Ági modell, egykori szépségkirálynő volt Sarka Kata vendége a vasárnapi Ez Zsír! magazinban. Ági, aki második gyermekével várandós, többek között arról mesélt, hogyan sportol kismamaként.

Konkoly Ági szerencsés alkat. Egyáltalán nem hízékony, viszont a bőre feszességére, a narancsbőrre neki is oda kell figyelnie. Ahogy ő mondja, ez viszont a táplálkozáson múlik. Ági hamarosan életet ad második gyermekének, de már nem izgul a teste változásai miatt. A kismama első várandóssága alatt 17 kilót hízott, és ahogy akkor is, most sem tud 100%-osan odafigyelni az egészséges étkezésre.

Saját bevallása szerint az első várandóssága után volt benne némi félelem, hogy hogyan fog kinézni, visszaalakulni a teste, de a természet szépen megoldotta: nem fektetett nagy hangsúlyt erre a kérdésre, különösebb edzés és odafigyelés nélkül így is visszafogyott pár hónap alatt. Intenzíven pedig akkor kezdett el újra sportolni, amikor kilenc hónap után abbahagyta a szoptatást.

Ági második várandóssága alatt kismamajógával tartja karban testét és a lelkét is. Nagy futómúltja van, így a terhesség alatt is ezt akarta továbbra is folytatni, de ebben az állapotban nem esett jól neki. „Úgy voltam vele, hogy ha a kisbabám nem érzi jól magát, akkor nem folytatom” - meséli Ági.

Nézd meg a teljes beszélgetést!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.