Celine Dionra alig lehet ráismerni: csontsoványra fogyott

súly fogyás sovány csontsovány Celine Dion
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghökkentő fotók készültek a napokban Celine Dion énekesnőről. A díva csontsoványra fogyott, évekkel öregebbnek tűnik a koránál, szinte rá sem lehet ismerni. 

A napokban cikkeztünk arról, hogy Celine Dion teljesen kivirult, fiatal háttértáncosa mellett találta meg a boldogságot.

Celine Dion Párizs utcáin sétált Forrás: Getty Images/(c) Marc Piasecki/Marc Piasecki

Friss fotói azonban nem az önfeledtségről, hanem a mérhetetlen fogyásról árulkodnak. Dion ugyanis csontsoványra fogyott. A friss fotók január 25-én készültek róla Párizsban. Évekkel tűnik öregebbnek, szinte rá sem lehet ismerni. Remélhetőleg az 50 éves énekesnőnek nincs gond az egészségével.

Megdöbbentő Celine Dion új külseje Forrás: Getty Images/(c) Marc Piasecki/Marc Piasecki

Egyél, igyál úgy, hogy közben a környezetre, az éghajlatváltozásra is figyelszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190128-egyel-igyal-ugy-hogy-kozben-a-kornyezetre-az-eghajlatvaltozasra-is-figyelsz.htmlAz éghajlatváltozás és az élő környezetünk lemészárolása már nem a jövő, benne élünk. Sokan úgy vélik, ha csak ők változtatnak a hozzáállásukon, azzal az emberiség már semmire sem megy. Ám sok kicsi sokra megy, ha te most megfogadod a következő pár tanácsot, igenis részévé válsz annak az ellenállásnak, amely szeretne egy élhetőbb bolygót. Ez Zsír!Origo5 élelmiszer, amit illessz be az étrendedbe, ha lapos hasra vágyszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190129-5-elelmiszer-amit-illessz-be-etrendedbe-ha-lapos-hasra-vagysz.htmlLapos hasra vágysz? Akkor illeszd be az étrendedbe a következő élelmiszereket! Ez Zsír!OrigoMeghan hercegné is küzdött a súlyával, nem mindig volt ilyen vékonyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190129-meghan-hercegne-is-kuzdott-a-sulyaval-nem-mindig-volt-ilyen-karcsu.htmlMa már Harry herceg bájos feleségeként ismerjük a mindig tökéletes megjelenésű Meghan hercegnét. Ám régebbi fotói arról árulkodnak, ő sem volt mindig nádszálvékony, és a pózolás tudománya sem volt mindig a kisujjában. Ez Zsír!--Testépítő lett az egykor hajléktalan brit lány, Charli Allardyce http://www.life.hu/ez-zsir/20190129-testepito-lett-az-egykor-hajlketalan-brit-lany-charli-allardyce.htmlA brit Charli Allardyce gyerekként nevelőotthonokban élt, és egy rövid ideig hajléktalan is volt, mielőtt kézbe vette volna az életét: szenvedélyes testépítő lett az egykor csontsovány lányból. Ez Zsír!--A genetikán múlik, hogy ki sovány és ki hízékonyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190129-a-genetikan-mulik-hogy-ki-sovany-es-ki-hizekony.htmlKülföldi kutatók megállapították, hogy tényleg a genetikán múlik, hogy ki sovány és ki hízékony. Ez Zsír!AFPKeressük 2018 legnagyobb átalakulóját: bemutatjuk a zsűrithttp://www.life.hu/ez-zsir/20190128-keressuk-2018-legnagyobb-atalakulojat-bemutatjuk-a-zsurit.htmlHárom kategóriában – fogyás, izomtömeg-növelés, sportteljesítmény – keressük 2018 leginspirálóbb sikertörténeteit. Jelentkezz te is, töltsd fel az átalakulásod történetét február 3-ig a BioTechUSA által meghirdetett nyereményjátékra. Hogy jobban képbe kerülj, most bemutatjuk az egyes kategóriákat képviselő zsűri tagjait. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.