2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Angelina Jolie végleg hátat fordítana Hollywoodnak, de Brad Pitt miatt nem teheti

Fotó / AFP -
Brad Pitt Hollywood Anglina Jolie
Anglina Jolie elejtette, hogy végleg hátat fordítana Hollywoodnak és Amerikának is, ezt azonban addig nem teheti meg, amíg nem ér véget a harc egykori férjével, Brad Pitt-tel.

Angelina Jolie elhintette, hogy végleg fel akar hagyni a színészkedéssel - miközben arról is beszélt, hogy szívesen elhagyná az "egészségtelen" Los Angelest, és "több időt töltene" Kambodzsában. Erre azonban egyelőre nincs esélye, ugyanis

elmondása szerint "elvesztette a szabad utazás lehetőségét" a Brad Pitt-tel folytatott keserű válási csatája miatt.

Addig ugyanis, amíg nem zárult le ez az évek óta folyó ügy, nem költözik külföldre és egyelőre nem úgy tűnik, hogy a csata hamarosan véget érne, hiszen még egy pincészet miatt is vitáznak.

Angelina Jolie úgy érzi, a Brad Pitt-tel folytatott csatája miatt elvesztette a szabad utazás lehetőségét Fotó / AFP

A 48 éves színésznő Hollywood iránti ellenszenvéről is beszélt: sekélyes helynek tartja és elismerte, hogy ma már nem választaná a színészi pályát.

Soha nem hittem, hogy Hollywood jelentős vagy fontos volna"

„Amikor én kezdtem, még nem volt elvárás, hogy ennyi mindent megosszak".

Azt is elárulta, hogy "már nem igazán van társadalmi élete". A színészkedéssel azoban teljesen nem hagy fel, de most az egyéb üzleteire koncentrál.

Ez is érdekelhet:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.