Jennifer Garner teljesen kiborult: nem rejtette el könnyeit

búcsú Ben Affleck Jennifer Garner érettségi
A színésznő nem titkolja érzelmeit, több sírós fotót is posztolt a közösség oldalán. Jennifer Garner lánya, Violet új fejezetet kezd az életében, ezt pedig az édesanya nem viseli jól.

Míg volt férje, Ben Affleck házassága válságban, addig Jennifer Garnernek egészen más gondjai vannak. A színésznő több sírós fotót is megosztott az Instagramon. A lapozgatós galériához pedig ezt írta: „Mondd el, hogy van egy végzősöd, anélkül, hogy azt mondanád, hogy van egy végzősöd."

Jennifer Garner, lánya Violet
Jennifer Garner mostanában nem olyan boldog, mint ezen a képen: nagyon fog neki hiányozni a lánya, Violet
Forrás: Getty Images

A színésznő könnyeinek oka az, hogy Ben Affleckkel közös lányuk, Violet most érettségizik, és hamarosan új fejezet kezdődik az életében. Az egykori sztárpár első közös gyermeke nemsokára elköltözik otthonról, egyetemre megy, ez pedig az egész család számára hatalmas változást jelent.

Jennifer Garner Reese Witherspoon támogatását élvezheti 

A poszthoz rengeteg bátorító üzenet érkezett, Reese Witherspoon is támogatásáról biztosította kolléganőjét.

Ó, drágám... tudom. Nagyszerű munkát végeztél, anyuka! Itt leszek, hogy támogassalak és sokszor megöleljelek

 — írta.

Jennifer Garner azt nem árulta el, hogy lánya, Violet melyik egyetemre fog járni.

Eminem lányának élete is megváltozik

Nem Jennifer Garner az egyetlen sztár, akinek gyermeke új életszakasz előtt áll. A napokban ment férjhez Eminem lánya, Hailie Jade Scott. A rapper elegáns öltönyben kísérte oltárhoz kisebbik gyermekét, és természetesen az apa-lánya tánc sem maradhatott el.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.