Sharon Stone megmutatta legidősebb fiát, Roant: vele térne vissza a vászonra

Sharon Stone
AFP/Jean Christophe Magnenet -
gyerek Sharon Stone színész fia
A színésznő nagy terveket dédelget, amiről nemrég az Instagramon rántotta le a leplet. Sharon Stone legidősebb fiával, Roannal tervez visszatérni a vászonra.

Sharon Stone hosszú ideje visszalépett a színészkedéstől, habár nem feltétlenül önszántából. Miután komoly agyvérzést kapott, újra meg kellett tanulnia járni és beszélni, a szerepek pedig elmaradtak. Úgy tűnik azonban, hogy nem tett le karrierjéről: a fiával együtt terveznek filmet készíteni.

74th Cannes Film Festival, closing ceremony Sharon Stone
Sharon Stone a fiával tervezi a visszatérést
Forrás: Anadolu Agency via AFP

Sharon Stone fiával, Roannal tervez közös filmet

Nem is olyan régen fejtette ki a színésznő, hogy mennyire szeretne visszatérni a vászonra, ráadásul komoly szerepekkel. Súlyos agyvérzése után ugyanis elmaradtak a felkérések, hiába sikerült teljesen felgyógyulnia. Lehet, hogy a sztár kívánsága valóra válik, méghozzá egy olyan személlyel valósíthatja meg az álmát, akit nagyon nagyra tart: fiával, Roannal. 

Sharon Stone 2000-ben fogadta örökbe a ma már 23 éves Roant akkori férjével, Phil Bronsteinnel, majd 2005-ben a 18 éves Lairt és egy évvel később a 16 éves Quinnt.

"Csinálhatnánk együtt egy filmet"

A lehetséges együttműködést Sharon és fia az Instagramon jelentették be, méghozzá egy népszerű TikTok-trend segítségével: "Unatkozom" - sugallja Roan a videón, amire Sharon a következőt válaszolja: "El kell olvasnom egy forgatókönyvet". A fia pedig ezzel zárja: "Csinálhatnánk együtt egy filmet". Bár ez csupán egy vicces trend, Sharon és Roan arra is utaltak, hogy komolyan beszélnek, a közös posztjukat ugyanis a következő felirattal látták el: "Valami új".

Sharon Stone a színészkedés mellett festészettel is foglalkozik. Elmondása szerint ennek a művészeti ágnak a gyakorlásával sikerül úrrá lennie a szorongásán.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.