Benedek Tibor fia, Mór nagyon hasonlít édesapjára: ő is sikeres vízilabdázó - FOTÓ

Benedek Tibor interjú 2017 március 29-én
Szabó Gábor -
sport Epres Panni Benedek Mór Benedek Tibor vízilabda
Tehetséges sportoló és nagyon hasonlít édesapjára. Epres Panni és Benedek Tibor fia, Mór szintén vízilabdázik.

Epres Panni és Benedek Tibor fia, Mór édesapja nyomdokaiba lépett. A fiú szintén vízilabdázik, az U18-as válogatott tagja. A 17 éves Mór már most nagyon sikeres a sportágban.

Benedek Tibor és Epres Pannim Benedek Tibor fia
Benedek Tibor fia, Mór tehetséges sportoló
Forrás: Insatgram/Epres Panni

Benedek Tibor fia, Mór tehetséges sportoló

Benedek Tibor és Epres Panni első gyereke, Mór 2007-ben született, mostanra pedig már kész férfi. 17 éves, és már évek óta vízilabdázik, akárcsak a legendás édesapja, aki komoly betegség után 4 éve távozott az élők sorából. Mór jelenleg az U18-as válogatott tagja, a csapat pedig sorra éri el a sikereket: nemrég sikerült megverniük az olaszokat és közeleg a vb-döntő, ahol Szerbia lesz az ellenfelük.

Tehetségéről halála előtt nagyapja, Benedek Miklós is beszélt. "Egy az egyben a Tibor, és nemsokára majd hallanak róla." Ígérte akkor, és igaza lett. A csapatról a Magyar Vízilabda Szövetség tett ki nemrég fotót.

A poszt hatodik oldalára lapozva láthatod, Mór mennyire hasonlít édesapjára.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.