Baleseti sebészetre kellett vinni Király L. Norbit!

X-Faktor Király L. Norbi baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király L. Norbit csütörtökön a baleseti sebészetre kellett vinni, ugyanis egy szerencsétlen mozdulat következtében megsérült a furcsa mozgású énekes alkarja és az egyik ujja - írta a Blikk.

Úgy tűnik, egyedül Takács Nikolas lesz képes tökéletesen egészségesen a színpadra állni a szombati elődöntőn. Király L. Norbinak megsérült a karja és az ujja, a harmadik finalista, Vastag Csaba pedig napok óta makacs náthával küszködik, és egyelőre megszólalni se nagyon tud.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]



"Norbi a jobb hüvelykujját rándította meg egy óvatlan mozdulatnak köszönhetően. Elővigyázatosságból ment be a kórházba megröntgeneztetni, de szerencsére nem tört el, így nem kapott se gipszet, se kötést. Norbit természetesen semmi nem fogja akadályozni a hét végi fináléban, és nem is fog látszani rajta semmi" - nyilatkozta a Blikknek az X-Faktor sajtófőnöke, Fazekas László.

KIRÁLY L. NORBI A MÚLT HETI X-FAKTORBAN


Norbi állítólag egy percig sem panaszkodott, a baleset után versenytársai, Nikolas és Csaba csupán annyit vettek észre rajta, hogy később ért haza a próbáról. Az elszánt fiú egy pillanatig sem mutatta, hogy bármi baja lenne.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Korábban

Lelepleztük, miről árulkodik Vastag Csaba betegsége!
Janicsák Veca vígaszdíja Vastag Csaba?
Győzhet Király L. Norbi?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.