Ganxsta Zolee kórház Kassai Ilona
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mentőt hívtak kollégái a nyolcvannégy éves Kassai Ilonához, mert rosszul lett a szinkronstúdióban.

A kórházba fia, Ganxsta Zolee fuvarozta be a színésznőt. ,,A kisfiam vitt be a Honvédkórházba, infúziót kaptam, amitől lement a lázam és jobban lettem. Az orvosok azt akarták, hogy bent maradjak, mert szerintük veszélyes ilyen idősen ez a vírusfertőzés. Kaptam antibiotikumot, és bár gyengének érzem magam, nem engedhetem meg a betegeskedést. Nem szeretek panaszkodni, mert örülök, hogy van lehetőségem a nyugdíj mellett dolgozni, különben nem tudnám kifizetni a csekkeket. Sokan azt hiszik, hogy Zolinak segítek anyagilag, ezért hajszolom magam. Bár tehetném! De sajnos az a helyzet, hogy minden jövedelmem elmegy a saját magam és a lakásom fenntartására. Annyit tudok segíteni csupán a fiaméknak, hogy vigyázok az imádott kis unokámra, ha nem dolgozom. Zolikám hajtja magát, mindent elvállal, de örül, ha a saját részleteit fizetni tudja" - mesélte a Blikknek Kassai Ilona.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

,,Engem hívott a fiam, így délután háromtól hatig ott voltam a volt feleségem mellett, akit hiába kérték az orvosok és mi is, saját felelősségére lemondott a kórházi kezelésről. Sajnos az okát is tudom: mindenáron dolgozni akar" - mondta Zana József.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=6g8YGan9ap6Ze6eA

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.