Budapesten gyógyul a brit musicalszínész

musical színész fogászat Budapest fogászati kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre több brit utazik külföldre, elsősorban Kelet-Európába, hogy rendbehozassa a fogait, ugyanis az árak itt jóval kedvezőbbek, miközben a fogászati ellátás minősége kifogástalan.

Mikor Jackie Clune musicalszínésznő elülső fogkoronája egy évvel ezelőtt kiesett, nagyon meglepődött, mikor közölték vele, hogy egy helyreállító fogkezelés közel 7000 angol fontba, azaz körülbelül 2 300 000 forintba kerülne. A színésznő koronáját nem lehetett javítani, ezért teljes fogpótlásra volt szükség.

A horribilis fogászati kezelési összeg a legtöbb ember számára megfizethetetlen, ezért egyre nagyobb figyelem irányul a kelet-európai országokra, elsősorban Magyarországra, ahol a szakképzett és megbízható fogorvosok az angliai ár töredékéért dolgoznak.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Illusztráció

A Jackie Clune által választott magyar fogklinika például rendelkezik brit kirendeltséggel, ahol előzetes konzultációra is lehetőség nyílik, mielőtt valaki elhatározza, hogy Budapestre utazik rendbehozatni a fogait.

Jackie Clun végül mindössze 2300 fontot (körülbelül 780 000 forintot) költött a magyar fővárosban, megspórolva ezzel 5000 fontot, és - bevallása szerint - igencsak elégedett volt az eredménnyel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.