párkapcsolat Cinthya Dictator szerelem Varga Viktor párterapeuta Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cinthya úgy döntött, ideje kapcsolatukat Viktorral rendbe hozni és ehhez külső segítséget szeretne igénybe venni. Viktor először nem örült a felvetésnek.

Ahogy nemrég megírtuk, az extravagáns páros kapcsolata hullámzik és nehéz időszakot élnek át. Cinthya azt reméli, hogy külső segítséggel tovább lendülhetnének a problémákon. Hátha ennek hatására Viktor elgondolkodik azon, hogy neki is változnia kell, és ne csak Cinthyát akarja megváltoztatni.

„Egyességre kellene jutnunk, folyton megragad egy ponton a kapcsolatunk és azt gondolom, egy külső segítség kellene" – mondta Cinthya.

„Harmadik ember mit tudna nekünk mondani. Nézd meg, ez a virág is egyedül oldja meg a problémáit" – próbált kibújni a válasz alól Viktor, aki végül beadta a derekát, és felhatalmazta Cinthya, hogy keressen egy megfelelő embert. Várjuk a folytatást...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.