Kiderült: Schobert Norbi három életmentő beavatkozáson esett át

fitness tüdő szívbeteg Schobert Norbert életmentő műtét kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig úgy tudtuk, a fitneszguru két szívműtéten esett át, pedig Norbi második életmentő műtétjét még egy harmadik beavatkozás követte.

Ahogy a Life.hu is megírta, három évvel ezelőtt Norbi egy rutinműtét után egy életmentő műtéten esett át. A fitneszguru, akinek a szívét negyven percre leállították, megígérte Rékának, hogy visszatér hozzá. A műtét után – bár sikerült és megmentették Norbi életét – újabb rémálom következett, amiről csak most mesélt a Story magazinban Norbi.

Fotó: Mudra László/Life.hu

„A tüdőmben egyliternyi vér gyűlt össze, ezért még egy életmentő beavatkozásra került sor. Úgy vettem a levegőt, mint egy elgázolt kutya. Nem késlekedhettek, azonnal tenni kellett valamit. Sosem felejtem el, amikor egy jókora tűt böktek az oldalamba, hogy leszívják a vért, és közben a torkomon letoltak egy tubust" – mesélte Norbi, aki családjának és feleségének köszönhetően átvészelte a nehéz időszakot, és ma már újra tejes életet élhet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.