Détár Enikő újrakezdés társ párkapcsolat szerelem példa
Immár 2 éve, hogy Détár Enikő és volt férje, Rékasi Károly útjai elváltak egymástól. A színésznő élete azonban ismét kerek új párja, Péter mellett, az utóbbi időszak pedig teljesen átformálta Enikőt.

Amikor 2013-ban Rékasi Károly elköltözött tőle, Détár Enikő csalódottságot és haragot érzett tönkrement házassága miatt.

Forrás: MTI
Détár Enikő nem akar többé feleség lenni, de azért nászútra elmenthttp://www.life.hu/intim/20150922-detar-eniko-nem-akar-tobbe-feleseg-lenni-de-naszutra-azert-elment-parjaval.htmlA színésznő ragyogó formában van, ráadásul azt pletykálják, hogy két év után kedvese, Péter megkérte a kezét. Détár Enikő azonban többé nem akar feleség lenni. Intim--Elizabeth Hurley 50 évesen is bátran mutogatja melleithttp://www.life.hu/intim/20150923-elizabeth-hurley-a-kora-ellenere-is-batran-mutogatja-a-melleit.htmlAz angol színésznő a kora ellenére is rettentően jól néz ki, és nyugodtan letagadhatna jó pár évet. IntimOrigoKözös edzőterembe jár Rékasi exe, Détár Enikő és új szerelme Pikali Gerdahttp://www.life.hu/sztarok/20150518-kozos-edzoterembe-jar-rekasi-exe-detar-eniko-es-uj-szerelme-pikali-gerda.htmlDétár Enikőt nem zavarja, hogy Károly és Gerda is a régi helyüket látogatja. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoEbbe a nyíregyházi lányba szerelmes Bud Spencer unokájahttp://www.life.hu/intim/20150924-bud-spencer-unokaja-alessandro-a-magyar-vass-vivien-modellbe-szerelmes.htmlA világhírű olasz színész unokája egy magyar lányba szerelmes. A modellként dolgozó lánnyal Kínában hozta őket össze a sors. Intim--Videó! Rá sem ismerni: felnőtt nő lett Détár Enikő és Rékasi Károly lánya – Szerinted kire hasonlít?http://www.life.hu/csalad/20150527-detar-eniko-es-rekasi-karoly-lanya-gigi-felnott-no-lett-es-enekel-video.htmlHogy szalad az idő! Ilyenkor érzi leginkább az ember... Egy apró kislány volt Gigi, amikor először szerepelt a lapokban, most pedig felnőtt nő.Család--Ezeket titkolták el párjuk elől az emberek: Meglepő vallomásokhttp://www.life.hu/intim/20150923-dolgok-amiket-eltitkoltak-parjuk-elol-az-emberek.htmlMindenkinek vannak titkai, ez teljesen normális dolog. De mit titkolnak a legtöbben párjuk elől? Néhányan megsúgtak néhány tipikus titkot. IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.